Spor

Türkiye Halter Federasyonu seçime gidiyor

Türkiye Halter Federasyonu Başkan Adayı Talat Ünlü, düzenlemiş olduğu matbuat toplantısında projelerinden ve hedeflerini açıkladı.

Türkiye Halter Federasyonu seçime gidiyor
23-10-2021 14:35

Türkiye Halter Federasyonu Başkan Adayı Ünlü, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Sosyal Tesisleri'nde matbuat toplantısı düzenledi. Toplantıda izah önleyen Talat Ünlü, Türk halterini pekiştirmek düşüncesince Türkiye Halter Federasyonu yönetimine isteyen bulunduğunu vurguladı.
Halter sporunu yaygınlaştırmak ve yükseltmek istediklerini tamlayan Talat Ünlü, “Arkadaşlarım ile bilgilerimizi ve tecrübelerimizi antrenör, sporcu, yargıcı ve kulüplerimizle paylaşarak dal omuza vererek halter sporunu yaygınlaştırmak ve yükseltmek düşüncesince çalışacağız” dedi.

“Türk halterini evren standartlarına çıkartacağız”

2024 Paris ve 2028 Los Angeles Olimpiyat Oyunlarını ayraç fail Talat Ünlü, “Şimdiye denli olimpiyatlarda aldığımız başarıları, 2024 Paris ve 2028 Los Angeles Olimpiyat Oyunlarını erek koyarak, kalburüstü kazanmak ve Türk halterini adalet etmiş olduğu yere getirerek istiyoruz. Türk Halterini evren standartlarına çıkartacağız” ifadelerinde bulundu.

“Olimpiyatlarda ülkemizi anabolizma edecek sportmen sayısını çabucak arttıracağız”

Talat Ünlü, “81 ilimizde halter faaliyetini yaşama kılmak aracılığıyla halter sporunu yapmış ve gövde eğitimi öğretmeni namına fariza önleyen arkadaşlarımızla teşrikimesai yaparak, halter sporuna makul ve dirayetli çocuklarımızı belirleme ederek, halterin geleceği düşüncesince en ehemmiyetli kaynağımız bulunan altyapımızı oluşturacağız ve olimpiyatlarda ülkemizi anabolizma edecek sportmen sayısını çabucak arttıracağız” biçiminde konuştu.

Sadettin Aliusta
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?