Spor

Berkan Kutlu: “4 maçta azami performansı sergileyeceğiz”

A Milli Takım ekibine önce kere çağırma edilen Berkan Kutlu, alıştırma öncesinde konuştu. Ay-Yıldızlı formayı giydirilmiş olduğu düşüncesince çalımlı bulunduğunu kail Berkan Kutlu, gruptaki 4 maçta enfazla performansı sergileyeceklerini anlatım etti.

Berkan Kutlu: “4 maçta azami performansı sergileyeceğiz”
05-10-2021 21:01

A Milli Takım'ın Norveç ve Letonya ile oynayacağı karşılaşmalar düşüncesince A Milli Takım'a çağırma edilen Galatasaray'ın canlı oyuncusu Berkan Kutlu, geceleyin ezanı antrenmanı öncesinde matbuat personellerinin sorularını yanıtladı. A Milli Takım kadrosunda bulunduğu düşüncesince baş döndürücü bahtiyar bulunduğunu anlatım fail Berkan Kutlu, “Çok mutluyum A Milli Takım'a katıldığım için. Benim düşüncesince ve akrabalarım düşüncesince baş döndürücü iri birlikte gurur. Görevimizin farkındayız. 4 maçımız mevcut ve bu maçları en çok aşırı biçimde oynayıp önümüze bakacağız. Yeni birlikte sarıklı mevcut takımda, toy birlikte atmosfer. Ben eski kamplarda burada olmadığım düşüncesince geçmişle ilişik birlikte nesne diyemem. Ama gelecekle ilişik konuşabilirim. Toplantılarımız oldu. Çok taktik ve uygulayım hesabına konuşmalar oldu. Hocamızın bizlerden istediklerini öğrenip sahada da bunu pratiğe açığa vurmak isteyeceğiz” dedi.

“Daha eskiden çağrılmadığın üzülmedim, bilakis hâlâ baş döndürücü çalıştım”

Şenol Güneş devrinde A Milli Takım'a çağrılmaması zımnında rastgele birlikte sıkıntı yaşamadığını anlatım fail Berkan Kutlu, “Bir ümit oluyordu hâlâ eski maçlarda lakin üzülmedim, bilakis hâlâ birlikte tomar çalıştım buraya başlamak için. mühim bulunan buraya başlamak değil, burada kalımlı kazanmak önemli. Buraya baş döndürücü insanoğlu gelir, lakin vardığında kalımlı kazanmak en önemlisi” dedi. Alman ekolüne yaklaşan birlikte kişi bulunduğunu da kail canlı oyuncu, “Ben Alman ekolüne yakınım. Eğitimimi İsviçre'de aldım. Benzer vaziyetleri gördüm hocanın taktik analizlerinde. Bize baş döndürücü nesne katabilir. İnşallah baş döndürücü dobra olacak” diyerek konuştu.

A Milli Takım'ın derinlemesine vadeli mi yok ise Dünya Kupası hedefiyle mi akım etmiş bulunduğu sorusunu da cevaplayan Berkan, “Ben bunun yanıtını veremem. A Milli Takım'a çağrıldım ve hocanın taleplerine mucibince gitmem gerekiyor. Biz canlı oyuncularız, canlı birlikte kuşak var. Tabii ki bugünü kurtaralım, ferda umurumuzda olmasın diyerek birlikte gestalt yok, geleceği de düşüneceğiz” diyerek konuştu.

Genç topçu akıbet kendisine takımdaki doğrudan sadece rastgele birlikte oyuncunun ecnebi kıstak bildiğini de laflarına ilaveten “Hemen doğrudan rastgele birlikte aktör İngilizce biliyor. Hoca da İngilizce biliyor ve tercümanlar da var. Hocayla anlaşamama kabil birlikte gestalt olmadığını düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Bozhan Memiş - Oğuzhan Ort - Mehmet Şirin Topaloğlu

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?