USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Yannick Bolasie: 'Bir maçı kazanıp önümüze bakmamız gerekiyor'

Çaykur Rizespor'un Kongolu yıldızı Yannick Bolasie, “Artık müşterek maçı kazanıp önümüze bakmamız gerekiyor” dedi.

Yannick Bolasie: 'Bir maçı kazanıp önümüze bakmamız gerekiyor'
19-10-2021 16:24

Süper Lig'in akıbet sırasına kuvvetli atan Çaykur Rizespor, ligin geçmiş 9 haftasında elden 1 nokta toplayabildi. Kötü gidişata müşterek dur eyitmek talip yeşil-mavili grup 23 Ekim Cumartesi haset vakit 13.30'da Çaykur Didi Stadyumu'nda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri'nde sürdürdü.

Kasımaşa'dan 3 nokta alarak bundan sonra taraftarını sevindirmek talip Çaykur Rizespor'un 32 yaşındaki şimal kol oyuncusu Yanncik Bolasie, Rizespor'a gelmeden evvela yegâne başına antrenmanlar haricinde uğur boncuğu hazırlığı olmadığını, buna karşın performansının dobra bulunduğunu düşündüğünü dile getirdi.

Bolasie, “Ben buraya gelirken müşterek dinlenme kampı geçirmedim, rastgele müşterek takımla dinlenme kampı yapmadığımı, elden yegâne çalıştığımı söyleyebilirim. Eğer bu halde değerlendirirseniz, yegâne başıma icraat yaparak aracısız maçlara çıktığımı değerlendirirseniz ego şu anne kadarki performansımı aşırı dobra namına değerlendirebilirim. Benim gayem taraftarlarımızın beklentilerini karşılamak. Onun düşüncesince gelişigüzel sabık devir elan müşterek tomar çalışıyorum, elimden geleni hazırlamaya çalışıyorum. Zaman naşir bunun belirleyicisi olacak. Ben iyisini hazırlamaya çalıştıkça ve işler önünde gitmeye başladıkça, skorlar da geldikçe taraftarın beklentisini karşılayabileceğimi düşünüyorum” sanarak konuştu.

Kariyerinde elan evvela yukarı fazladan maç kaybının 3'ü geçmediğini, hakeza müşterek durumun ise geçmiş kat başına geldiğini vurgulayan Bolasie, "Kötü gidişatı bilakis döndüreceğiz. Böyle müşterek giriş on paralık yaşamamıştım. Tabi ki biz düşüncesince aşırı üzücü. Şu anne derece kariyerimde herhalde en müşterek tomar 3 kat aşınmış oldum. Daha sonra bunu çevirmeyi başarmıştık. Ben burada da bunu çevireceğimizi düşünüyorum. Bu durumun iare bulunduğunu düşünüyorum. Ne efsus ki az buçuk yıldızı düşük maçlar da oynadık. Bu şanssızlıklarımızı da kıracağımızı düşünüyorum. Eğer antrenmanlarda yaptıklarımızı sahaya ansıtırsak ve sahaya yansıttığımızda da hakemler açısından, oynanan oyunlar açısından da az buçuk elan şansımız emir subayı giderse ego bu işi çevireceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Ailesi gelmediği düşüncesince hâlâ birlik namına takıma uyarlanmış olmadığını tamlayan şimal oyuncu, “Adapte edinmek düşüncesince elimden mevrut gelişigüzel şeyi yapıyorum. Tam uyarlanmış miyim? Ailemin gelmesini bekliyorum. O nedenden birlik uyarlanmış olduğumu söyleyemem ancak elimden geleni yapıyorum. Sahada da adaptasyonumu en yukarı seviyeye çıkarmaya çalışıyorum” dedi.

Kasımpaşa maçında sahadan galip boşanmak istediklerini dile getiren Bolasie, “Kasımpaşa maçı şu anne derece oynadığımız maçlardan ayrımlı müşterek maç olmayacak. Hepsinin kıymeti aynı. Bizim bundan sonra müşterek maçı kazanıp önümüze bakmamız gerekiyor. talih gelişigüzel devir elan müşterek tomar çalışanın, elan müşterek tomar savaşım edenin yanındadır sanarak düşünüyorum. Bizim bunu yapmamız gerekiyor. Bunu yaparsak müşterek giriş yapacağız sanarak düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Daha evvela ayak topu oynadığı İngiltere ile Türkiye arasındaki yargıcı farklarının sorulması ilişkin Bolasie, “Kişisel namına hakemler ile ilgili aşırı müşterek tomar müşterek obje beyan etmek istemiyorum. Çünkü ego zat açımdan sahada neyi elan dobra yapabilirim, neyi elan akıllıca yapabilirim düşüncesinin peşindeyim. Hakemler ortada İngiltere'de de burada da aşırı müşterek ayırt göremiyorum. O mevzuyla ilgilendiren müşterek obje beyan etmek istemiyorum. Takım namına şansın az buçuk elan bizim yanımızda olmasını bekliyorum” yanıtını verdi.

Hasan Fehmi Demir – Osman Kubilay Küçükmustafa
 

İLGİLİ HABER
Hamza Hamzaoğlu: Kasımpaşa maçıyla geçmişe müşterek sünger tefriş etmek istiyoruz Hamza Hamzaoğlu: 'Kasımpaşa maçıyla geçmişe müşterek sünger tefriş etmek istiyoruz'
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler