USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Ukrayna’da yardım merkezlerinde şampuan, sabun, deterjan sıkıntısı

Ukrayna'nın Odessa kentinde kurulan yardım merkezinde her gün yüzlerce kişiye yardım eli uzatılırken, şampuan, sabun, deterjan sıkıntısı çekildiği ifade edildi.

Ukrayna’da yardım merkezlerinde şampuan, sabun, deterjan sıkıntısı
08-11-2022 21:05

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları 24 Şubat'tan bu yana devam ederken, Ukrayna genelinde kurulan yardım merkezleri vatandaşlara yardım eli uzatmayı sürdürüyor. Odessa kentinde kurulan ve 26 Mart'tan bu yanan faaliyette olan yardım merkezinin müdürü Marina Vlademirovna, kentte yapılan yardımlar hakkında açıklama yaptı. Günde yaklaşık 500 kişiye yardım malzemesi dağıtıldığını ifade eden Vlademirovna, “Şu anda gerçekten şampuana, sabuna, deterjana ihtiyacımız var, bunlar şu anda hiç yok” dedi.
Merkezde her gün yaklaşık 50 gönüllü ile çalıştıklarını aktaran Vlademirovna, aynı zamanda Herson, Bakhmaç ve Donetsk'e de yardım malzemesi gönderdiklerini aktararak, söz konusu merkezin Odessa'nın en büyüğü olduğu ifade etti.

Abdullah Ünver
 

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler