USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Uğurcan Çakır: 'İyi bir dizi olduğumuzu zor şartlarda gösteriyoruz'

Trabzonspor'un başaralı ağ bekçisi Uğurcan Çakır, güzel bir dizi olduklarını zor şartlar altında gösterdiklerini belirterek, şimdi güzel olacaklarını söyledi.

Uğurcan Çakır: 'İyi bir dizi olduğumuzu zor şartlarda gösteriyoruz'
24-09-2021 14:40
Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Konyaspor karşısında 10 eş oynamalarına karşın sahadan 2-2 beraberlikle ayrılan bordo-mavililerde kaleci Uğurcan Çakır, meydana getirdiği nazik kurtarışlarla pik damgasını vurmuştu. Bordo-mavililerin güzel kalecisi 8 kat gole boğaz vermeyerek kariyerinin en güzel kurtarışlarını meydana getirdiği sezonu yaşarken geride artan 6 maçta ise yüzdelik 79.3'le Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kalecilerini geride bıraktı.

Eski günlerinin sinyallerini verdi

2020-2021 sezonun sona ermesiyle beraberce transferi en baş döndürücü konuşulan adlar ortada arazi düzlük Uğurcan Çakır, Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takımın değimsiz başarım ortaya koymasına karşın 18 kurtarışla turnuvanın en baş döndürücü kurtarışını fail eş oldu. Avrupa Şampiyonası'nın arkası sıra transferi gerçekleşmeyen ve başarım düşüklüğü canlı güzel ellik Konyaspor karşısında emektar günlerinin sinyalini verdi.

"İyi bir dizi olduğumuzu zor şartlarda gösteriyoruz"

Trabzonspor Kaptanı kaleci Uğurcan Çakır, güzel bir dizi olduklarını zor şartlarda gösterdiklerini belirterek, meydana getirdiği paylaşımda, "Biz güzel bir takımız ve bunu zor şartlarda da gösteriyoruz. Kazansaydık baş döndürücü elan bahtiyar olacaktık. Futbol bir dizi oyunu, puanları bu arada kazanıp bu arada kaybediyoruz. Arkadaşlarımın gayretini kutluyorum. Daha güzel olacağız" ifadelerini kullandı.

Gökmen Şahin

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler