USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Uğur Kılıç: 'Hentbolu tekrar Türk toplumuyla buluşturacağız'

Türkiye Hentbol Federasyonu başkanlığına adaylığını açıklanan Uğur Kılıç, göreve geldiği takdirde birleştirici kuma dalavere anlayışı ortaya koyacaklarını söyledi. Kılıç, “Hentbolu eş akılla, tamamı paydaşlarımızla baş başa yöneteceğiz. İletişime aşırı aç

Uğur Kılıç: 'Hentbolu tekrar Türk toplumuyla buluşturacağız'
05-10-2021 14:10

Türkiye Hentbol Federasyonu'nda (THF) bu sene yapılması planlanan riyaset seçiminde ‘Hentbol Vizyon 2028' sloganıyla adaylığını duyuran Uğur Kılıç, projelerini İhlas Haber Ajansı'na anlattı.

Öncelikle reis bey talibi olmaya kesinlikle değişmeyen verdiğinden bahseden Kılıç, “Eski nezdinde hentbolcuyum, derinliğine seneler el hepsi oynadım. Sihirli hepsi elime aldığım civar günden itibaren onunla ayrılmaz nezdinde bağlam kurduk. Hentbolu 2006 senesinde bıraktığım tarihlerde bile nezdinde çağ Hentbol Federasyonu başkanlığı düşüncesince uğraş edeceğimin kararını vermiştim. 2014-2016 yılları ortada Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nda fariza aldım. 2016 senesinde meydana getirilen seçimde bulunan yönetimde toprak almayarak 2020 seçimlerine yapınmak üzerinde çalışmalarımıza başladık. Aslında 2 Haziran'da nezdinde tanıtım yaptık fakat lansmanımıza 3.5 sene aşırı kalaba ve çelimli nezdinde ekiple çalıştık. 2 Haziran'dan buyana sahadayız. kent kent dolaşıyoruz.

Kulüplerle, antrenörlerle, yöneticilerle, pakt başkanlarıyla uygun görüşüyoruz. Onlara ekibimizle baş başa projemizin detaylarını sahada üslup şansımız oldu. Onların da bulunan yaşadıkları sorunları şimdi ayrıntılı dinleme şansımız oldu. Bizim düşüncesince aşırı dişi güzeşte nezdinde 4 aydı. Tüm teveccühleriyle bizleri mihman eden, destekleyen her insana aşırı teşekkürname ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Hentbolun kaybedecek on paralık tarihi yok”

Göreve geldiği takdirde civar evrede yapmayı organize ettiği çalışmalardan da yalan fail Uğur Kılıç, “İlk evvela birleştirici kazanmak istiyoruz. Hentbol aşırı iri nezdinde potansiyele sahip. 45 salname nezdinde branş. Bu potansiyeli ortaya çıkartabilmek düşüncesince baş başa cereyan buyurmak zorundayız. Sloganımız da ‘Hentbol düşüncesince baş başa başaracağız'. Öncelikle tesisleşme, enformasyon sorunumuzu, millî ve içtimai medyadaki varlığımızı, sporcularımızın ve antrenörlerimizin eğitimlerini, kulüplerimize destekleri, tekrar tesislerimizin arsıulusal standartlarda var olmasını, millî medyada aktif yayınlarda aşırı nezdinde tomar toprak edinmeyi sağlayarak, sponsorluk gelirlerimizde de kazan-kazan ilkesine müstenit sürdürülebilir sponsorluk anlaşmaları gerçekleştirmek istiyoruz. Bunun düşüncesince aşırı hususi projelerimiz var. Temasta olduğumuz aşırı ehemmiyetli firmalar var. Bu çalışmalarımızı kazandığımız civar çağ nedeni ile yaşama geçirecek nezdinde planlama yaptık. Hentbolun kaybedecek on paralık tarihi yok. Hentbolu her insanın uğrunda oynamaya bitmeme edeceğiz ve hentbolu tekrar Türk toplumuyla buluşturacağız” biçiminde konuştu.

“Bence statüye ekşi bazısı icraat yapıldı”

THF Başkan Adayı Uğur Kılıç, seçme sürecinde neler yaşandığına bağlı ise şu cümlelere toprak verdi:

“Seçim süreci bitmeme ediyor. Şu an kusursuz imza sürecindeyiz. Mevcut başkanımız aday. 11 salname nezdinde federasyon başkanlığı var. Açıkçası neler yaptığını aşırı bilmiyorum. Biz ağız ağıza kişi projelerimize odaklanmış durumdayız. Kendi projelerimizi kâffesi kulüplere anlatmanın derdindeyiz. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Seçim süreci az buçuk değişik ilerliyor. İmza derç sürecinde delegelerin imzalarına gerekseme var. Sağ olsun delegeler bizleri sandıkta kıymetlendirmek istedikleri düşüncesince kifayetli imzayı bizlere verdiler ve çelimli nezdinde biçimde sandığa geleceğiz. Ama bu proses içerisinde bence statüye ekşi bazısı icraat yapıldı. Özellikle bazısı kulüplerin oy hakları ad çekme çekimleriyle baş başa ellerinden fiş yahut azaltıldı. Bununla ilgilendiren kulüpler kesinlikle itirazlarını yapmışlardır. Umarım bu hatadan nezdinde an geçmiş dönülür. Daha adil, saydam nezdinde seçme ortamı sağlanır” ifadelerini kullandı.

“Hentbolun kesinlikle çelimli nezdinde spor bulunduğunu tekrar hatırlatacağız”

‘Nasıl nezdinde reis bey profili sergileyeceksiniz?' sorusunu Uğur Kılıç, şöyleki cevaplandırdı:

“Öncelikle birleştirici olacağız. Hentbolun kapısı her insana sonuna denli bariz olacak. İletişime aşırı bariz olacağız. Hentbolu kuma akılla, kâffesi paydaşlarımızla baş başa yöneteceğiz. Doğru nezdinde yapılanmayla hentbolu hevesli ellere bırakacağız. Hentbolun bellik kıymetini profesyonellerle yöneteceğiz. Ulusal basınla aşırı düzen bağı enformasyon içre olacağız. Bakanlıklarımızla, türlü gurur ve kurullarla, sponsorlarla ve arsıulusal federasyonlarla daima ortaklık ve enformasyon içre olacağız. Bizim sırrımız; iletişime bariz olacağız ve her insana hentbolun kesinlikle çelimli nezdinde spor bulunduğunu tekrar hatırlatacağız” dedi.

Uygar Aydın - Ozan Buğra Koşar

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler