USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Uğur Kılıç: 'Hentbolu tekrar Türk toplumuyla buluşturacağız'

Türkiye Hentbol Federasyonu başkanlığına adaylığını açıklanan Uğur Kılıç, göreve geldiği takdirde birleştirici müşterek idare anlayışı ortaya koyacaklarını söyledi. Kılıç, “Hentbolu kuma akılla, topu topu paydaşlarımızla baş başa yöneteceğiz. İletişime baş d

Uğur Kılıç: 'Hentbolu tekrar Türk toplumuyla buluşturacağız'
05-10-2021 14:10

Türkiye Hentbol Federasyonu'nda (THF) bu sene yapılması planlanan riyaset seçiminde ‘Hentbol Vizyon 2028' sloganıyla adaylığını duyuran Uğur Kılıç, projelerini İhlas Haber Ajansı'na anlattı.

Öncelikle başbuğ talibi olmaya ne değişmeyen verdiğinden bahseden Kılıç, “Eski müşterek hentbolcuyum, levent boylu seneler el hepsi oynadım. Sihirli hepsi elime aldığım civar günden itibaren onunla ayrılmaz müşterek demet kurduk. Hentbolu 2006 senesinde bıraktığım tarihlerde bile müşterek gündüz Hentbol Federasyonu başkanlığı düşüncesince savaş edeceğimin kararını vermiştim. 2014-2016 yılları ortada Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nda fariza aldım. 2016 senesinde meydana getirilen seçimde bulunan yönetimde toprak almayarak 2020 seçimlerine tertiplenmek üzerinde çalışmalarımıza başladık. Aslında 2 Haziran'da müşterek tanıtım yaptık fakat lansmanımıza 3.5 sene baş döndürücü kalaba ve çelimli müşterek ekiple çalıştık. 2 Haziran'dan buyana sahadayız. kent kent dolaşıyoruz.

Kulüplerle, antrenörlerle, yöneticilerle, pakt başkanlarıyla uygun görüşüyoruz. Onlara ekibimizle baş başa projemizin detaylarını sahada üslup şansımız oldu. Onların da bulunan yaşadıkları sorunları şimdi etraflıca dinleme şansımız oldu. Bizim düşüncesince baş döndürücü dişi sabık müşterek 4 aydı. Tüm teveccühleriyle bizleri mihman eden, destekleyen her insana baş döndürücü teşekkürname ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Hentbolun kaybedecek tek tarihi yok”

Göreve geldiği takdirde civar evrede yapmayı düşündüğü çalışmalardan da gır fail Uğur Kılıç, “İlk ilkin birleştirici edinmek istiyoruz. Hentbol baş döndürücü iri müşterek potansiyele sahip. 45 salname müşterek branş. Bu potansiyeli ortaya çıkartabilmek düşüncesince baş başa cereyan buyurmak zorundayız. Sloganımız da ‘Hentbol düşüncesince baş başa başaracağız'. Öncelikle tesisleşme, yazışma sorunumuzu, millî ve içtimai medyadaki varlığımızı, sporcularımızın ve antrenörlerimizin eğitimlerini, kulüplerimize destekleri, tekrar tesislerimizin arsıulusal standartlarda var olmasını, millî medyada deli dolu yayınlarda baş döndürücü müşterek tomar toprak edinmeyi sağlayarak, sponsorluk gelirlerimizde de kazan-kazan ilkesine dayalı sürdürülebilir sponsorluk anlaşmaları gerçekleştirmek istiyoruz. Bunun düşüncesince baş döndürücü hususi projelerimiz var. Temasta olduğumuz baş döndürücü ehemmiyetli firmalar var. Bu çalışmalarımızı kazandığımız civar gündüz sebebi ile yaşama geçirecek müşterek planlama yaptık. Hentbolun kaybedecek tek tarihi yok. Hentbolu her insanın uğrunda oynamaya bitmeme edeceğiz ve hentbolu tekrar Türk toplumuyla buluşturacağız” halinde konuştu.

“Bence statüye münasebetsiz bazısı icraat yapıldı”

THF Başkan Adayı Uğur Kılıç, intihap sürecinde neler yaşandığına bağlı ise şu cümlelere toprak verdi:

“Seçim süreci bitmeme ediyor. Şu an mükemmel imza sürecindeyiz. Mevcut başkanımız aday. 11 salname müşterek federasyon başkanlığı var. Açıkçası neler yaptığını baş döndürücü bilmiyorum. Biz ağız ağıza öz projelerimize odaklanmış durumdayız. Kendi projelerimizi tamamı kulüplere anlatmanın derdindeyiz. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Seçim süreci az buçuk değişik ilerliyor. İmza kaydetme sürecinde delegelerin imzalarına gerekseme var. Sağ olsun delegeler bizleri sandıkta kıymetlendirmek istedikleri düşüncesince kifayetli imzayı bizlere verdiler ve çelimli müşterek biçimde sandığa geleceğiz. Ama bu proses içerisinde bence statüye münasebetsiz bazısı icraat yapıldı. Özellikle bazısı kulüplerin oy hakları ad çekme çekimleriyle baş başa ellerinden fiş yahut azaltıldı. Bununla ilişik kulüpler behemehâl itirazlarını yapmışlardır. Umarım bu hatadan müşterek an ilkin dönülür. Daha adil, transparan müşterek intihap ortamı sağlanır” ifadelerini kullandı.

“Hentbolun ne çelimli müşterek spor bulunduğunu tekrar hatırlatacağız”

‘Nasıl müşterek başbuğ profili sergileyeceksiniz?' sorusunu Uğur Kılıç, şu biçimde cevaplandırdı:

“Öncelikle birleştirici olacağız. Hentbolun kapısı her insana sonuna denli açıkça olacak. İletişime baş döndürücü açıkça olacağız. Hentbolu kuma akılla, tamamı paydaşlarımızla baş başa yöneteceğiz. Doğru müşterek yapılanmayla hentbolu hevesli ellere bırakacağız. Hentbolun bellik kıymetini profesyonellerle yöneteceğiz. Ulusal basınla baş döndürücü disiplin yazışma ortamında olacağız. Bakanlıklarımızla, muhtelif kasıntı ve kurullarla, sponsorlarla ve arsıulusal federasyonlarla sonsuz ortaklaşa iş ve yazışma ortamında olacağız. Bizim sırrımız; iletişime açıkça olacağız ve her insana hentbolun ne çelimli müşterek spor bulunduğunu tekrar hatırlatacağız” dedi.

Uygar Aydın - Ozan Buğra Koşar

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler