USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Türkiye’de MOSSAD’a bilgi sızdırdığı iddia edilen 15 şüpheli tutuklandı

Türkiye'de İsrail ihsas servisi MOSSAD ile irtibatlı oldukları ve İsrail düşüncesince ehemmiyetli bilgi ile belgeleri elde ettikleri iddiasıyla gözaltına tahsil edilen 15 şüpheli, ‘uluslararası casusluk' suçundan tutuklandı.

Türkiye’de MOSSAD’a bilgi sızdırdığı iddia edilen 15 şüpheli tutuklandı
21-10-2021 13:44
İsrail duyu servisi MOSSAD ile irtibatlı kişilerin, Türkiye'de mevcut Suriye ve Filistin tabiiyetli kişiler ile bağlantı kurarak İsrail düşüncesince bilgi ve vesaik elde ettiği, bilgilerin alınmasının karşılığında kuryeler, devretme ofisleri ve arsıulusal dünyalık transferi şirketli eliyle ifa gerçekleştirildiği ve arsıulusal casusluk faaliyetleri olabildiği bilgisi üstüne İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına sormaca başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında planlı operasyonlarda 15 şüpheli gözaltına alındı.

15 şüpheli tutuklandı

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının peşi sıra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geçtiğimiz Pazartesi haset getirilen 15 şüpheli, çıkarıldıkları savcılıkça ‘uluslararası casusluk' suçundan tutuklanma isteğiyle dideban barış ukubet hakimliğine irsal edildi. Hakimliğe çıkarılan şüpheliler, ‘uluslararası casusluk' suçundan tutuklanarak Maltepe Ceza İnfaz Kurumu'na götürüldü.

İrem Demir - Sema Demir

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler