USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor'da Siopis ve Denswill düşüncesince imza töreni düzenlendi

Trabzonspor'da Manolis Siopis ve Stefano Denswil düşüncesince imza töreni düzenlendi.

Trabzonspor'da Siopis ve Denswill düşüncesince imza töreni düzenlendi
30-09-2021 16:16
Trabzon

TRABZON (AA) - Bordo-mavili kulübün aktarma periyodunun akıbet günlerinde ekibine katmış olduğu Siopis ve Denswill düşüncesince Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde imza töreni gerçekleştirildi.

Kulübün genel ağ sitesinde arazi meydan habere göre, Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun katılımıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi'nde Manolis Siopis ve Stefano Denswil'e imza töreni yapıldı.

İmza töreninde mütekellim Başkan Ahmet Ağaoğlu, "Aramıza en akıbet şekilde dahil bulunan dü oyuncumuzun imza töreni düşüncesince birlikteyiz. Siopis tek ecnebi gözükmüyor, profilden bakınca koku alma organı ve kulak bu toprakların evladı gibi. Aslında doğrusu bu takıma katılan, bu takımın forması düşüncesince arak döken rastgele aktör bizlerden biri, içimizden biri. Onun düşüncesince en önce rastgele dü oyuncumuza da 'hoş geldin' diyorum." dedi.

Ağaoğlu, dü oyuncuyu da yakından tanıdıklarını anlatım ederek, laflarını şu şekilde sürdürdü:

"Denswil'in Serie A'daki performansı o mevkide bulunan ihtiyacımızı gidererek karşılayacak. Bu kavi süreçte Trabzonspor'un şampiyona savaşı verdiği süreçte bizlere baş döndürücü şişman katkılarda bulunacağına inandığımız müşterek oyuncu. Bu kiralık süreci önümüzdeki mevsim ve izleme fail sezonlarda da kulübümüzün oyuncusu şekilde bitmeme yol açmak arzusundayız. Yani bu elden müşterek baş diyelim. Siopis'i doğrusu Alanyaspor'dan tanıyoruz. Sevdiğimiz, beğendiğimiz, sempatik, erke dolu, ekibi düşüncesince muharip kavgacı müşterek oyuncu."

"Bizim bu süreçte rastgele oyuncuya, rastgele profile şişman ihtiyacımız mevcut fakat ehemmiyetli bulunan elbette ki Trabzonspor'un karakterini, Trabzonspor'un yapısını, Trabzonspor'un felsefesini hazımlı oyuncularla beraberce yola bitmeme etmemiz." ifadesini kullanan Ağaoğlu, şunları kaydetti:

"Bu açıdan da namına güvenimiz sonuna denli var. İyi evet aslında, Bakasetas da yabancılık çekmemiş oldu. Kendisi de baş döndürücü sevilmiş olduğu doğrusu ulusal takımdan da arkadaşı ve kaptanı bulunan Bakasetas ile beraberce Trabzonspor'un şampiyona mücadelesinde arak dökecek. İnşallah onunla da levent boylu seneler daima beraberce bu takımın başarısı için, bu arada dal omuza ve taraf yana savaş edeceğiz."

Başkan Ahmet Ağaoğlu, rastgele dü oyuncunun da karakterlerini ve aldatmaca felsefelerini baş döndürücü belirgin kupkuru şekilde ortaya koyduğunu aktararak, "Ümit ediyorum ki mevsim böylece da kulübün, camianın, taraftarların adalet etmiş olduğu başarının dibine daima beraberce imzamızı atacağız. Kupa değil, kupalarla bu sezonu süslemek, bu sezonu taçlandırmak en şişman hedefimiz." niteleyerek konuştu.

Zor müşterek mevsim geçtiğini anlatım fail Ağaoğlu, şunları söyledi:

"Özellikle dip karşılaşma trafiklerinden çevre yaşanmış bulunan sakatlıklar enli kadronun ehemmiyetini müşterek kere hâlâ ortaya çıkarıyor. Trabzonspor şekilde tığ bu mücadelenin içinde en çelimli kadroyla, en çelimli ekip olmanın ötesinde en çelimli karakterli oyuncularla arazi alıyoruz. umut ediyorum ve inanıyorum ki mevsim böylece da etraflı oyuncularımızla beraber, taraftarımızla camiamızla bu arada adalet ettiğimiz arzuladığımız ve levent boylu zamandır beklediğimiz başarının dibine imzamızı atacağız."

"Önemli hedeflerimiz var"

Manolis Siopis ise bu kulübün müşterek parçası olmaktan çevre baş döndürücü bahtiyar bulunduğunu vurgulayarak, "Başkanımıza ve hocamıza aktarma dair ve bana güvendikleri düşüncesince teşekkürname geçirmek istiyorum. Başkanım doğrusu benden bahsederken beni benden hâlâ güzel tanıdığını anlatım etti. Bu mevsim ehemmiyetli hedeflerimiz var, umuyorum daima beraberce bu etraflı hedefleri bu arada gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Stefano Denswil ise benzeşim duygulara, benzeşim düşüncelere ehil bulunduğunu kaydederek, şu şekilde konuştu:

"Siopis ile ayrımsız düşünceleri paylaşıyoruz. Yaklaşık müşterek aydır buradayım ve burada olduğum müddet süresince hepsi beni evimde hissettirdi. Transfer sürecimde bana asistan bulunan her insana baş döndürücü teşekkürname geçirmek istiyorum. Bu mevsim kusursuz müşterek ekipman oluşturuldu. Hangi kulübe geldiğimin farkındayım. Kulübün tarihinin farkındayım. İstanbul takımlarına dirlik verdiği mücadele, kazanılmış olduğu nice şampiyonluğun farkındayım. Biz bu mevsim amacımızın şampiyona bulunduğunu biliyoruz. Şampiyonluk amacında taraftarımızla ve bizlere dayanak noktası olacak etraflı dayanak noktası unsurlarıyla beraberce daima bu arada bu başarıyı kesbetmek düşüncesince savaş vereceğiz zaten. Ben de şayet bu başarının müşterek parçası olabilirsem kendimi baş döndürücü bahtiyar hissedeceğim."

İmza töreninin peşi sıra Siopis ve Denswil biner sayı toy mevsim forması satın aldı.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler