USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor, Siopis ve Denswil için imza töreni düzenledi

Trabzonspor, Manolis Siopis ve Stefano Denswil için imza töreni düzenledi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi'nde, Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun katılımıyla Manolis Siopis ve Stefano Denswil'e imza töreni gerçekleştirildi.

Trabzonspor, Siopis ve Denswil için imza töreni düzenledi
30-09-2021 16:44

İmza töreninde mütekellim Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Aramıza en sonuç şekilde dahil bulunan dü oyuncumuzun imza töreni için birlikteyiz. Sağımda Siopis solumda Denswil. Siopis tek ecnebi gözükmüyor, profilden bakınca koku alma organı ve kulak bu toprakların evladı gibi. Aslında filhakika bu takıma katılan, bu takımın forması için arak döken değme aktör bizlerden biri, içimizden biri. Onun için en önce değme dü oyuncumuza da körpe geldin diyorum. İki oyuncuyu da filhakika yakından tanıyoruz.

Denswil'in Serie A'daki performansı o mevkide bulunan ihtiyacımızı giderecek. Ve bu diri süreçte, Trabzonspor'un bökelik savaşı verdiği süreçte bizlere aşırı şişman katkılarda bulunacağına inandığımız nezdinde oyuncu. Onun için yeniden namına körpe geldin diyoruz. İnşallah bu kiralık süreci önümüzdeki mevsim ve izlem fail sezonlarda da kulübümüzün oyuncusu şekilde bitmeme yol açmak arzusundayız. Yani bu yalnızca nezdinde giriş diyelim.

Siopis filhakika Alanyaspor'dan tanıyoruz. Sevdiğimiz, beğendiğimiz, sempatik, erke dolu, ekibi için cenkçi cenkçi nezdinde oyuncu. Bizim bu süreçte değme oyuncuya, değme profile şişman ihtiyacımız mevcut fakat ehemmiyetli bulunan elbette ki Trabzonspor'un karakterini, Trabzonspor'un yapısını, Trabzonspor'un felsefesini hazımlı oyuncularla baş başa yola bitmeme etmemiz. Bu manada da namına güvenimiz sonuna denli var. İyi evet esasen Bakasetas da yabancılık çekmemiş oldu. Kendisi de aşırı sevilmiş olduğu filhakika ulusal takımdan da arkadaşı ve kaptanı bulunan Bakasetas ile baş başa Trabzonspor'un bökelik mücadelesinde arak dökecek. İnşallah onunla da derinlemesine seneler daim baş başa bu takımın başarısı için, bu arada dal omuza ve taraf yana savaşım edeceğiz” dedi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, dü oyuncunun da karakterlerini ve düzen felsefelerini ortaya koyduklarını belirterek, laflarını şöyleki sürdürdü:

"Ümit ediyorum ki mevsim böylece da daim baş başa kulübün doğruluk ettiği, toplumun doğruluk ettiği, taraftarların doğruluk etmiş olduğu başarının dibine daim baş başa imzamızı atacağız. Kupa değil kupalarla bu sezonu süslemek, bu sezonu taçlandırmak en şişman hedefimiz. Zor nezdinde mevsim geçiyor filhakika hepsi elden yalnızca bunun farkında. Özellikle dip karşılaşma trafiklerinden çevre yaşanmış bulunan sakatlıklar serbest kadronun ehemmiyetini nezdinde el henüz ortaya çıkarıyor. Trabzonspor şekilde tığ bu mücadelenin içinde en çelimli kadroya, en çelimli ekip olmanın ötesinde en çelimli karakterli oyuncularla bu mücadelenin içinde toprak alıyoruz. umut ediyorum ve inanıyorum ki mevsim böylece da eksiksiz oyuncularımızla beraber, taraftarımızla, camiamızla bu arada doğruluk ettiğimiz arzuladığımız ve derinlemesine zamandır beklediğimiz başarının dibine imzamızı atacağız. Ben yeniden dü arkadaşımıza da dü oyuncumuza da aramıza körpe geldin diyorum.”

Siopis: "Bu kulübün nezdinde parçası olmaktan mutluyum"

Manois Siopis ise icra ettiği açıklamada, “Öncelikle bu kulübün nezdinde parçası olmaktan çevre aşırı mutluyum. Başkanımıza ve hocamıza nakil dair ve bana güvendikleri için teşekkürname geçirmek istiyorum. Başkanım filhakika benden bahsederken beni benden henüz dobra tanıdığını tabir etti. Bu mevsim ehemmiyetli hedeflerimiz mevcut umuyorum daim baş başa bu eksiksiz hedefleri bu arada gerçekleştireceğiz” sanarak konuştu.

Denswill: "Bu mevsim hedefin bökelik bulunduğunu biliyoruz"

Stefano Denswil ise, "Ben de esasen benzeşim duygulara, benzeşim düşüncelere sahibim. Siopis ile ayrımsız düşünceleri paylaşıyoruz. Yaklaşık nezdinde aydır buradayım ve burada olduğum müddet süresince hepsi beni evimde hissettirdi. Transfer sürecimde bana araştırma görevlisi bulunan her insana aşırı teşekkürname geçirmek istiyorum. Bu mevsim kusursuz nezdinde ekipman oluşturuldu. Hangi kulübe geldiğimin farkındayım. Kulübün tarihinin farkındayım. İstanbul takımlarına üzerine verdiği mücadele, kazanılmış olduğu nice şampiyonluğun farkındayım. Biz bu mevsim gayemizin bökelik bulunduğunu biliyoruz. Şampiyonluk uğrunda taraftarımızla ve bizlere dayanak olacak eksiksiz dayanak unsurlarıyla baş başa daim bu arada bu başarıyı çıkarmak için savaşım vereceğiz zaten. Ben de şayet bu başarının nezdinde parçası olabilirsem kendimi aşırı bahtiyar hissedeceğim” dedi.

İmza töreninin arkası sıra Siopis ve Denswil 1000'er skor Trabzonspor'un toy mevsim formalarından satın aldı.

Gökmen Şahin
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler