USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Sertab Erener, Öykü Karayel ve Can Bonomo’dan ‘İyiliğe Ninniler’

Bepanthol Baby ile ‘İyiliğe Ninniler' projesinin tanıtım toplantısı, ninni albümüne sesiyle avlu sağlayan Sertab Erener ve albümde Erener ile ikili eden ve markanın dünkü yüzleri bulunan Öykü Karayel ve Can Bonomo'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Sertab Erener, Öykü Karayel ve Can Bonomo’dan ‘İyiliğe Ninniler’
17-11-2021 11:42

Bepanthol Baby'nin bebekler ve ebeveynlerin yaşamına birbirinden iyi ninnilerle dokunmayı amaçladığı “İyiliğe Ninniler' projesinin lansmanı, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirildi. Etkinliğe, plan kapsamında hazırlanmakta bulunan ninni albümündeki şarkıları seslendiren Sertab Erener'in yanı esna Bepanthol Baby bellik elçileri bulunan ve Erener'e dü şarkıda zevcelik fail Öykü Karayel - Can Bonomo çifti de katıldı. Sertab Erener başkaca plan kapsamında okumuş olduğu ikonik “Dandini Dandini Dastana” ninnisini loş ışıklar altında orkestrası ile beraberce aktiflik katılımcıları düşüncesince seslendirdi.

Pişik inhibütör merhemiyle bebeklerin esenliğini ve hab standardını artırmayı hedefleyen Bepanthol Baby, İyiliğe Ninniler projesi kapsamında bebeklere uykusunda zevcelik fail ninnileri Sertab Erener'in seslendirdiği müşterek ninni albümü hazırladı. Albümde arazi düzlük ninnilerin laflarında empati, eşitlik, kapsayıcılık üzere değerleri yükseltmek düşüncesince ıvır zıvır tadilat yapılırken ninnilerin kâffesi melodilerine sadakatli kalınarak baştan yorumlandı. Dijital platformlar üstünden parasız ve her insanın erişimine bariz adına gösterilen albümün bütün sayısal dinleme gelirleri AÇEV'in Anne ve Baba Destek Programları düşüncesince bağışa dönüşecek.

“Ninnilerin afiyetle dinleneceğini umuyorum”

Ninnilerin kültürel hareket ve müzikal kalıt açısından baş döndürücü kıymetli asar bulunduğunu tabir fail Sertab Erener, “Yazı bulunmadan ilkin bile bebekler ninniler eşliğinde uyuyordu. Bu mevsimli mevsimsiz eserleri baştan yorumlayarak bebeklerin bu ninnileri benim sesimden dinleyeceği müşterek emek vermek gerçekleştirmek dünyada çoğaltmak istediğim izle de akilane orantılı. Ayrıca mütebeddil dünyanın gerçeklerine de akla yatkın adına düzenlenmeleri fikrine ilkin başından itibaren baş döndürücü sevdim. Bu projenin müşterek parçası olmak, ebeveynlerin ve bebeklerin hayatında rastgele anlamda iyiliğe odaklanan hakeza müşterek çalışmaya ulama gelmek beni baş döndürücü bahtiyar ediyor. Ninnilerin afiyetle dinleneceğini umuyorum” halinde konuştu.

“Ninniler yaşantımızın müşterek parçası oldu”

Oğullarının doğduğundan beri uykunun hem onun hem kendimiz düşüncesince ne derece ehemmiyetli bulunduğunu baştan anladıklarını vurgulayan Can Bonomo, “Ninniler de yaşantımızın müşterek parçası oldu. Dolayısıyla hakeza müşterek projenin oluşturacağı faydayı rastgele şeyden ilkin müşterek ağababa adına öngörebiliyorum. Bu ninniler yardımıyla ufaklıklara kendim de inandığım eşitlik, teavün üzere değerlerle komple müşterek dünyayı aktarıyor iktisap etmek benim düşüncesince baş döndürücü devlet verici. Sertab Erener üzere kıymetli müşterek artist ile bu manalı projede müşterek araya gelmekten ve “Fış Fış Kayıkçı” da ikili yapmaktan devlet duydum” niteleyerek konuştu.

Öykü Karayel ise “Bebeklerin yabancısı oldukları dünyayı ve yaşamı tanımasına da asistan olan, onlara güvende hissettiren ninniler, bizim de Roman ile hab rutinimizin vazgeçilmezi. Bunun yanı esna ninnilerin AÇEV düşüncesince faydaya dönüşecek olması da projeye ayrı müşterek ağıt kazandırıyor. Bir ninni dinlendiğinde el çemberinin katlanarak yayılması, ayrımlı evlatların yaşamına sağlık adına dönmesi esasen müşterek araya gelmiş şekilde ne müşterek ayırt oluşturabileceğimizin baş döndürücü iyi müşterek örneği. ''Benim Annem Güzel Annem” ninnisinde benim de sesimin olması bu manada benim düşüncesince unutulmaz müşterek hatıra oldu” dedi.

“İyiliğe Ninniler hem bebeklerin bununla beraber ebeveynlerin yaşamına dokunacak”

Bebeklerin uykusunu düşünüldüğünde akla mevrut ilkin şeylerden birinin ninniler bulunduğunu tamlayan Bayer Tüketici Sağlığı Türkiye Pazarlama Direktörü Pınar Saltat, “Ebeveynlerin ninnilere başvurmasının esas sebebi bebekler üstündeki sakinleştirici etkisi. Ayrıca ninnilerin kültürel kuru ve hayat biçimi ne olursa olsun bütün anne babalar kabilinden sayısal platformlarda enine boyuna arzu gördüğünü biz biliyoruz. Biz de ninnileri baştan geçirmek ve anne babalarımıza bebeklerine dinletebilecekleri iyi asar çoğaltmak istedik. Dahası bu çabamızı müşterek vakıfa kâr oluşturacak müşterek sistem ile buluşturduk. AÇEV iş birliğimiz yardımıyla ninniler hem bebekleri bununla beraber iyiliği büyütecek. İnanıyorum ki Bepanthol Baby ile İyiliğe Ninniler hem bebeklerin bununla beraber ebeveynlerin yaşamına dokunacak” halinde konuştu.

“Çocukların yaşamlarına ehemmiyetli müşterek dokunuşta bulunacağımıza inanıyoruz”

Son adına projenin önemine değine AÇEV Genel Müdürü Senem Başyurt, “Bepanthol Baby İyiliğe Ninniler” projesi ile anne babalar hem bebeklerini sosyal cinsiyete duygun masallarla ek fırsatı bulacak bununla beraber dinledikleri rastgele ninni yardımıyla ayrıksı ana babaların terbiye almasına katkıda bulunacak. Binlerce senedir evlatların fon enerjisini zenginleştiren, onları yârenlik ve güvenlik süresince hissettirerek uyutan ninniler, deminden eşitlikçi müşterek dille baştan yorumlanırken ayrıksı evlatların da yaşama denk müşterek halde başlamasına ulama sağlayacak. Bugüne derece eğitimleriyle 1 milyondan müşterek tomar insana vasıl müşterek kasıntı olarak, İyiliğe Ninniler projesi yardımıyla baş döndürücü hâlâ müşterek tomar anne babaya ulaşacağımıza ve vereceğimiz eğitimlerle evlatların yaşamlarına ehemmiyetli müşterek dokunuşta bulunacağımıza inanıyoruz” niteleyerek laflarını tamamladı.

Uğur Çetin - Furkan Serttaş
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler