USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Sağlık Bakanı Koca: Sabit ek ödemenin umumi keseye aktarılması düşüncesince çalışmalarımız bitmeme ediyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dolgun sözleşmede çakılı ek ödemenin artırılması düşüncesince yayınlanan çabayı hatırlatarak, "Bu çakılı ödemenin umumi ekonomik duruma aktarılması düşüncesince çalışmalarımız bitmeme ediyor. Daha adaletli ortak ek ifa düşüncesince h

Sağlık Bakanı Koca: Sabit ek ödemenin umumi keseye aktarılması düşüncesince çalışmalarımız bitmeme ediyor
09-10-2021 12:41
Ankara

Bakan Koca, Öz Sağlık-İş Sendikasının Afyonkarahisar'da planlı Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı'na videoteyp ileti gönderdi.


Emek hareketine ehemmiyetli katkılar sunmuş esaslı müşterek konfederasyon bulunan Hak-İş'in görünüş ve kültürünü yatkın güre müşterek sendika yerine Öz Sağlık-İş'in, Bakanlık bünyesindeki esenlik işçilerinin iri miktarda itimatını kazandığını tamlayan Koca, bu başarısından ötürü Öz Sağlık İş Sendikasını kutladığını söyledi.

Ülkenin rastgele noktasına karışmış esenlik kurumlarında, işçisi ve memuru 1 milyonu aşan esenlik personelinin çecik en kalifiye hizmeti sunmanın gayreti içre olduğuna dikkati çekici Koca, "Bu esenlik ordumuzun gayretini ve fedakarlığını pandemi devrinde topu topu halkımız müşterek el henüz görmüş oldu ve ölçüm etti. Gerçekten topu topu dünyanın başlangıç etmekte idaresizlik kalmış olduğu yüzyılın en iri tehdidi karşısında esenlik ordumuz yüksek müşterek çalışma sarfiyat etti. Salgının gene bugüne iri müşterek çabayla gerektiğinde bölük halkından yoksun yerine gerektiğinde izinleri silme ederek geceli gündüzlü akıcı müşterek biçimde yoğunluğun üstesinden geldiler ve esenlik kurumlarımızı ayakta tutmayı başardılar. Birçok kaslı ülkenin bilakis övünme edeceğimiz müşterek muvaffakiyet gösterdiler." niteleyerek konuştu.

Sağlık çalışanlarını müşterek etraflı yerine gördüklerini ve aşılamada evleviyet verdiklerini anımsatan Koca, bu çalışma ve başarının paydaşı bulunan mensupları müşterek el henüz kutlayarak teşekkürlerini iletti. Bu ağır günlerin en endamsız müddette geride kalacağını dile getiren Koca, "Hayat normale döndüğünde de esenlik hizmetlerimizi ve emeğimizi geleceğe henüz çelimli biçimde geçirmek düşüncesince başlangıç başa biçim alacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde akıbet 20 senedir istikrarla sürdürdükleri "sağlıkta inkılap vizyonu" sebebiyle başlangıç döndürücü ehemmiyetli mesafeler aldıklarını ve önlerinde başlangıç döndürücü hedefleri bulunduğunu vurgulayan Koca, "Ülkemizi çıkar biçim ve tıbbi uygulayım bilimi karışma edinmek gibi rastgele etapta öz esenlik gereksinimlerini karşılayabilen ve ihraç fail müşterek noktaya taşıyacağız. Sadece çağdaş esenlik tesisleri düz yazı etmekle yetinmeyeceğiz, vatandaşımızın topu topu esenlik gereksinimlerini karşılayacak, rastgele yönüyle mıhlı müşterek maşer düz yazı edeceğiz. Bu amaca rastgele yaştan, rastgele sınıftan mefkûre sahibi esenlik çalışanlarımızla başlangıç başa çiğin omuza fiilen ilerleyeceğiz. Sistemimizin en iri gücü esenlik çalışanlarımızdır." ifadelerini kullandı.

Hedeflerinde henüz ileriye gidebilmek düşüncesince esenlik ordusunun henüz donanımlı, henüz motive ve çelimli düzeye taşınması icap ettiğini başlangıç döndürücü dobra bildiklerini vurgulayan Koca, şunları kaydetti:

"Toplu sözleşmede çakılı ek ödemenin artırılmasına başlangıç başa güç gösterdik. Bu hususta dayanak verici Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Hazine ve Maliye Bakanlığımıza da başkaca müteşekkirim. Bu çakılı ödemenin umumi keseye aktarılması düşüncesince çalışmalarımız bitmeme ediyor. Daha adaletli müşterek ek ifa düşüncesince güç gösteriyoruz. Sadece dakika düşüncesince değil çalışanlarımızın erte emeklilikte de bol bolamat düzeyine koruyabilmenin düşkü içindeyiz. Çalışma koşullarımızı doğruluk ve hata temelinde en adaletli düzeye geçirmek düşüncesince rastgele daim başlangıç başa çalışacağız. Öz Sağlık İş Sendikasını bu yolda ehemmiyetli müşterek paylaşımımız yerine gördüğümü müşterek el henüz anlatım eylemek istiyorum."


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler