USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Pereira: 'İyi oynayıp, 3 puan almak istiyoruz'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Royal Antwerp maçı evveliyat meydana getirdiği açıklamada, "İyi oynayıp, 3 puan almak istiyoruz" dedi.

Pereira: 'İyi oynayıp, 3 puan almak istiyoruz'
04-11-2021 00:43

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nun 4. haftasında erte Portekiz kadrosu Royal Antwerp ile karşılaşacak. Mücadele önceleri Teknik Direktör Vitor Pereira ve kaleci Berke Özer, maçın oynanacağı Bosuil Stadı'nda matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Pereira maçın önemini bildiklerini belirterek, “3 puanın önemini biliyoruz. Kafamızda elleme birlikte ölçüde ayak topu oynayıp, 3 puan almak var. İyi birlikte takımla oynayacağız. Onları biliyoruz, onlar bizi biliyor. Onlarla şimdi ilkin birlikte karşılaşma yaptık ve bu dü karşılaşma ortada sabık müddette birtakım hataları doğrultmak düşüncesince bu karşılaşma elleme birlikte fırsat. Yarın da elleme oynayıp, 3 puan almak istiyoruz. Hedefimiz bu. Bütün odağımız takımın seviyesini arttırmak. Daha ilkin erdemli ölçüde maçlar oynadık. Takımdaki futbolcularda baş döndürücü çelimli birlikte cibilliyet var. Ben hakeza düşünüyorum. Futbolda eleştiriler vardır. Teknik yönetmen olgunlaşmak istiyorsanız, tenkit olacağını bilirsiniz. Bu normal. Bazen eleştirilirsiniz, birlikte devir dünyanın en iyisi sizsinizdir fakat birlikte karşılaşma sonraları rastgele obje baş döndürücü ayrımlı olabilir. Futbol bu. Bunu arama edemeyiz fakat bizim sahadaki davranışlarımızı arama etmemiz gerekiyor. Takımıma baştan özgüven vermem gerekiyor ve şimdi ilkin gösterdiğimiz seviyeyi esasen göstermemiz gerekiyor. Benim işim bu” diyerek konuştu.

"Seviyemizi artırmanın yegâne yolu özgüvenimizi artırmak"

Portekizli beceri adam, Frankfurt'taki penaltıyı atmış olsalardı +2 puanlarının olacağını vurgulayarak, laflarını şöyleki sürdürdü:

"Onların da 2 puanı şimdi az olacaktı. Antwerp'e dirlik penaltıyı atmış olsaydık, ihtimal +2 puanımız şimdi olacaktı fakat ayak topu aritmetik değildir. Bazen sahada baş döndürücü birlikte tomar çalışabilirsiniz fakat rakibiniz elde etmiş bulunduğu birlikte şansla gol atıp, maçı kazanabilir. Futbol bu nedenle baş döndürücü ihtiraslı birlikte spor. Bizim düzeyimizi arttırmanın yegâne yolu özgüvenimizi tekrardan arttırmak. Ve tekrardan düzeyimizi arttırıp o şimdi ilkin göstermiş olduğumuz davranışları sergilemek. O baskılı oyunu tekrardan sallanmak istiyoruz. Benim baş döndürücü tecrübem var. Çok ayrımlı durumlarla dirlik karşıya kaldım. Futbolda birtakım bir takım birlikte maçta alacağınız birlikte sonuç, rastgele şeyi baş döndürücü birlikte tomar değiştirebilir. Tekrardan özgüven kazandırabilir. Sizi tekrardan elleme ayak topu oynadığınız günlere götürebilir. Dolayısıyla ayak topu şöyleki birlikte spor; en küçük birlikte şeyde maçı kazanabilirsiniz. Çok elleme oynamadığınızda da maçı kazanabiliyorsunuz. Bu nedenden evren çapında birlikte spor futbol. Futbolda keşke, ya şöyleki olsaydı ya hakeza olsaydı dememelisiniz. Doğru anda elinize mevrut şansı değerlendirmeniz gerekiyor ve günah yapmamanız gerekiyor. Özgüvenimizi tekrardan kazanmamız gerekiyor. Yarınki 3 puan bizim düşüncesince tekrardan bu grupta savaşın ortamında olduğumuz anlamına geliyor. Bunun düşüncesince de hazırız.“

"Tabii ki Avrupa Ligi'ni iktisap etmek isterim"

Yarınki hedeflerinin maçı iktisap etmek bulunduğunu kail Pereira, "Gruptaki amacımız birlikte ahir etaba çıkabilmek. Zaten turnuvanın en esasen buyana amacımız bu. Benim o söylediğim cümlede açıklamak istediğim şu ki, elbette ki kılıç dünyanın en elleme ekibi değiliz. Omzumuza bu mesuliyeti yüklemememiz gerekiyor. Ben o cümlemle taraftara bu mesajı hasretmek istedim. Bizim sorumluluğumuz oynadığımız rastgele maçtan 3 puan almak ve rastgele maçı iktisap etmek düşüncesince oynamak. Aslında bunu anlatmak istedim. Tabii ki Avrupa Ligi'ni iktisap etmek isterim. Biliyor musunuz bilmem fakat şimdi ilkin asistan sarıklı yerine bu kupayı kazandım. Tabii ki beceri yönetmen yerine da iktisap etmek isterim fakat söylediğim denli omzumuza bu mesuliyeti yüklememiz gerekiyor. Her devir en elleme kararı alıp, iktisap etmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Berke Özer: "Bu takımın kalesinde olgunlaşmak baş döndürücü şişman sorumluluk"

Kaleci Berke Özer ise, grup yerine baş döndürücü motive olduklarını tabir ederek, “Çok ihtiyacımız bulunan birlikte galibiyet. Buraya da bunun düşüncesince geldik. İnşallah gerektiği denli oynayıp, buradan en elleme kararı alıp ayrılacağız. 2 sene burada (Belçika) nice birlikte numara ligden takıma dirlik oynadım. Buradaki nice takımın kuma noktası; baş döndürücü disiplinli, baş döndürücü sistemli, maçın sonuç dakikasına denli bire birlikte sistemle bire birlikte futbolu oynamaları. Biz de bunun bilincindeyiz. Hem grup yerine yaptığımız analizlerde, ilkin geçmiş maçta takımla yaptığım konuşmalarda baş döndürücü emeksiz olamayacağını söyledim. Karşımıza dirençli, ihtimal nitelik ve kabiliyet yerine bizle bire birlikte kefeye koyamazsınız fakat hile disiplini yerine baş döndürücü çelimli birlikte rakibe dirlik oynayacağımızı söyledim. Nitekim de anca oldu. Burada geçirdiğim dü sene böylelikle bire birlikte tecrübeleri ego de kazandım. Bu benim düşüncesince kazanım oldu” dedi.

Altay'ın sakatlığı ile ait de mütekellim canlı ağ bekçisi, laflarını şöyleki sürdürdü:

“Altay düşüncesince çoğumuz baş döndürücü üzüldük. Takım arkadaşlarımız, yönetimimiz, ailelerimiz... Onun bizim ve Fenerbahçe düşüncesince önemi tartışılmaz, hem cibilliyet hem de kaleci olarak. Tabii bu benim düşüncesince de şişman birlikte punt oldu. Açıkçası bu biçimde bulunduğu düşüncesince üzgünüm. Onun emanetine erbap çıkmamız çoğumuz düşüncesince baş döndürücü önemli, kaleci ve geriden mevrut arkadaşlarımız için. Bu takımın kalesinde olgunlaşmak baş döndürücü şişman mesuliyet ve bire birlikte vakitte baş döndürücü şişman birlikte gurur. Bir taraftan üzgünüm, birlikte taraftan da hakeza birlikte punt yakaladığım düşüncesince baş döndürücü mutluyum. İnşallah Belçika'da gösterdiğim başarım denli burada da elimden gelenin en iyisini yaparım ve takımıma müfit olurum. Burası da benim düşüncesince baş döndürücü elleme deneme olacak. İnşallah elleme birlikte performansla bunu bitmeme ettirebilirim.

Fenerbahçe'de iseniz bası olacaktır. Tüm oyuncular düşüncesince konuşuyorum, burada olmamızın en şişman nedeni bu baskıyı kaldırabilme durumuna erbap olmamız. Büyük kulüplerde de bulunan birlikte esas bu. Bu bası altında en elleme performansı göstermemiz gerekiyor. Baskı hissediyor muyum? Hayır, hissetmiyorum. Tam aksine bunu birlikte dayanak noktası yerine görüyorum; taraftarlarımızdan, hocamızdan ve yönetimimizden. Bunu en elleme biçimde avantaja dönüştürmeye çalışıyorum. Performansıma duyurmak istiyorum. İnşallah da yapabilirim.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler