USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ozan Tufan: 'Norveç maçına konsantre olacağız'

A Milli Takım'ın 2 adı Ozan Tufan ve Rıdvan Yılmaz, tün ezanı antrenmanı öncesinde konuştu. Her dü aktör da, Norveç maçında ellerinden geleni yaparak galibiyete ulaşmak istediklerini tabir etti.

Ozan Tufan: 'Norveç maçına konsantre olacağız'
04-10-2021 23:54

Dünya Kupası Elemeleri'nde oynanacak bulunan Norveç maçı öncesinde Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlamış bulunan A Milli Takım, hazırlıklarına da başlama verdi. A Milli Takım'ın 2 adı Ozan Tufan ve Rıdvan Yılmaz, gece ezanı antrenmanı öncesinde matbuat personellerinin sorularını yanıtladı. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile meydana getirilen evvela görüşmelerini anlatarak laflarına başlamış bulunan Ozan Tufan, “Kendisi eğitimlerden evvela mental manada konuştu. Hocamızla tanıştık. İstediklerini söyledi, düşüncelerini aktardı. Samimi yanında müstevi vardı. Biz de ona asistan olmaya çalışacağız. En güzel biçimde elemeleri elbette tamamlayabiliriz ona bakacağız. Bugünden itibaren iane etmeye çalışacağız. O da bizlere bilgilerini aktaracak. Tam ekipman olmadığımız düşüncesince taktiksel manada fikirlerini daha dile getirmedi. Taktikten evvela mental adına yaklaşımı vardı. Disiplini ön planda avlamak istiyor. Mental adına herkesi alıştırmak istiyor. Şu anne denli bunları konuştuk” sanarak konuştu.

“Şenol hocayı suçlamamak gerekiyor”

Son çağda yaşanmış bulunan azalış meselesinde suali yanıtlayarak laflarına bitmeme fail Ozan Tufan, “Aslında bu biçimde bırakmak gerekiyor. Avrupa Şampiyonası'na munzam yanında grubumuz var. 2016'nın arkası sıra Avrupa Şampiyonası'na gine iltihak başarısı gösterdik. Kötü yanında başarım sergiledik lakin sıkıca rakiplerimiz vardı. Dünya Kupası Elemeleri'ne de güzel başladık. mühim maçları kazandık. Belki şakak gösterilmedik lakin öz oyunumuzu oynamaya çalıştık. Kötü yanında Hollanda maçı geçirdik. Bu mağlubiyetten sonraları kılıç de üzgünüz. İstemediğimiz yanında mağlubiyetti. Kaliteli yanında aktör grubu mevcut Hollanda'nın. Zor yanında maç olacağını bekliyorduk ve anca oldu. Avrupa Şampiyonası'ndan sonraları inişli yokuşlu durumumuz vardı. Erken yanında gol yedik. Bu hataları tekrarlamamak düşüncesince bunun toplantısını gene yapacağız. Bu saatten sonraları Norveç maçına konsantre olmamız lazım. Alınan neticelerle ilişik adına Şenol hocayı suçlamamak gerekiyor. Sahada oynayanlar biziz. Bir mesul mevcut ise daim bu arada elimizi taşın dibine koyacağız. Norveç maçına elan güzel peyda etmek düşüncesince konuşacağız. Kadromuza bakınca gailesiz ve evvela kat Avrupa Şampiyonası görmüş arkadaşlarımız var. Zor ve hararetli yanında turnuva geçti. Bu atmosferde korkmak hazırlop değil. Maç maç adına beslemek istiyoruz. Zor yanında Norveç maçı var. Kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız ve en güzel biçimde tamamlamayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

“Haaland ve Sörloth oynasaydı, ona layıkıyla motive olurduk”

Norveç Milli Takımı'nın ehemmiyetli adları Haaland, Alexander Sörloth'un kadroda oynamayacak olmalarını da değerlendiren Ozan Tufan, “Biz emlak olarak, ekipman adına bu ismiler oynadığında elan aşırı motive bulunan insanlarız. Kendimizi yukarı ölçüde gören yanında ekibimiz var. Çoğu da emlak haricinde ülkemizi özümleme ediyor. Norveç'teki bu eksiklerin elbette ki artısı var. Bu eksikler olmasa da ülkemizi en güzel biçimde özümleme edeceğiz. En önemlisi bugünden itibaren antrenmanlarda yüzdelik 100 çalışıp aldığımız direktifleri sahaya yaymak olacak” niteleyerek laflarını tamamladı.

Rıdvan Yılmaz: “Stefan Kuntz'un bizlere yaklaşımı aşırı iyi”

Ozan Tufan'ın arkası sıra mütekellim gailesiz topçu Rıdvan Yılmaz, Stefan Kuntz'un her zaman beraberce aynı görüştüğünü anlatım ederek, “Kuntz'un bizlere yaklaşımı aşırı iyi. Ben de evvela kat ecnebi yanında hocayla çalışacağım. Bize aşırı sevimli davranıyor. Gençlerle çalışmış olduğu düşüncesince olabilir. Umarım bizlere asistan olacak. Biz kendine güvenen yanında ekibiz. Ben de şu an kendimi elan güzel hissediyorum. Forma şansı bulup bulmamam ehemmiyetli lakin ulusal takımın başarısı benim formumdan elan önemli. Forma şansı bulan elinden geleni yapacaktır. Kendimize inanıyoruz. Norveç'in ehemmiyetli eksikleri mevcut lakin kılıç gene öz oyunumuzu oynayıp galip gelmeye çalışacağız” dedi.

Caner Erkin ile bulunan biçim rekabeti karşı da mütekellim Rıdvan, “Caner abiyle Beşiktaş'ta baş başa çalıştım. Onu burada görür görmez bahtiyar oldum. Caner abiyi severim. Hoca hangimize talih verirse, formayı giyen elinden geleni yapacaktır” açıklamasını yaptı.

Bozhan Memiş - Onur Hamzaoğlu - Gökhan Kılınçer

İLGİLİ HABER
A Milli Takım, Stefan Kuntz ile evvela idmanına çıktı A Milli Takım, Stefan Kuntz ile evvela idmanına çıktı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler