USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Öğle arası gelen güzellik

Ünlü sanatçıların elan gailesiz ve güzel azarlamak hesabına yüzlerine yaptırdığı güzel duyusal dokunuşlar, fanatiklerinin da merakını çekiyor. Şu sıralar en aşırı araştırılan uygulamalardan bir tanesi de gine adlı sanlı ortak ismin yaptırdığını açıklamış bulunduğ

Öğle arası gelen güzellik
09-11-2021 10:54

Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Demir, yürütüm üzerine şu detayları verdi: “İple beniz germe; ip askılama yerine da bilinir. Yüz alanında meydana gelebilecek sarkmaları engel olmak yahut oluşan sarkmaları bertaraf etmek amacıyla geçerli tehlikesiz birlikte işlemdir. Bu işlemde arızi (eriyebilen) ve temelli formda ipler kullanılır. İplerin üstünde mevcut dişli sistem, bunların dokuya tutunmasını sağlar. Cildin dibine yerleştirilen ipler mesuliyet ve yüzdeki sarkmaları ortadan kaldırır. Kalıcı bekletme iplerinin tesiri elan derinliğine sürelidir. Eriyebilir iplerin ömrü ise 6 ay-2 sene arasıdır. Çene kenarında ve yanaklarda tanıdık sarkmaların, uzunlukta oluşan sarkmaların ve dudak kenarındaki yoğun katlantıların bu yöntemle namevcut edilmesi mümkündür.”

"Kalça, meme, dizi film ve bacağa da uygulanabilir"
Uygulamanın dernekevi duyum yitimi altında yapıldığını ve kısaca gayrisıhhi sayaç sürdüğünü tamlayan Op. Dr. Bülent Demir, “Sonuçları elden gözlemlenir. Hatta başkaları bu el işi 'öğle arası beniz gerdirmesi' demektedir. Çünkü tarih ortası arası molasında üstelik yapılabilecek genişliğinde çelimsiz sürmektedir” dedi. Dr. Demir başkaca “Enfeksiyon riski gözardı edilmemelidir. Yeterli arınıklık şartları sağlanamazsa ad enfekte olabilir” uyarısında bulundu. Bu yöntemin uygulanmış olduğu birlikte tane alanın beniz olmadığını kail Op. Dr. Bülent Demir, “İple beniz germe hem beniz aynı zamanda mesuliyet alanında kullanıma akıllıca birlikte yöntemdir. Kalçaların üst kaldırılmasında, emcek sarkmalarının düzeltilmesinde, dizi film ve kıç içi sarkmalarının toparlanmasında da yeğleme edilir” dedi.

"Deri dibine ağ gibi yerleştirilirse elan etkili
Op. Dr. Bülent Demir, iple beniz germenin yürütüm aşamalarını da şöyleki anlattı: “Hastaya dernekevi duyum yitimi verilir. Cildin içine edepli iğnelerle antre yapılır. İpler boylu süresince yerleştirilir ve üst çekilir. Böylelikle ten toparlanır. Deri dibine birlikte ağ gibi yerleştirilirse elan sansasyonel olur. İşlemin ne genişliğinde süreceği, birçok ip yerleştirileceğine bağlıdır. Genellikle 30 zaman yahut 1 sayaç ehliyetli olmaktadır.” Tedavi sonra kızarıklık, kaşıntı ve kabarıklıklar görülebileceğine uyanıklık çekici Op. Dr. Bülent Demir, “Söz konusu belirtiler biraz gündüz içinde yalnız başına geçer. Tedavinin peşi sıra biraz hafta süresince başlıca sporlardan ırak durulmalı, beniz masajı ve diş tedavisi yaptırılmamalıdır. Bir süre sırtüstü yatarak uyunmalıdır. Bu, mümkün karışıklık riskine dirlik tavsiye edilen birlikte tedbirdir” dedi.

"Acı vermez ve art döndürülebilir"
Dr. Bülent Demir, uygulamanın avantajları üzerine şunları söyledi: “Ameliyatsız beniz germe adından da anlaşılacağı neredeyse cerrahi birlikte prosedür değildir. Genel anesteziye ilişkin karışıklık riski yoktur. Fazla biberli vermez. Kişi, işlemin peşi sıra alışılagelen dünyasına art dönebilir. Etkisini elden yayınlayan bu formül rastgele birlikte menfilik hâlinde çözülebilir ve art döndürülebilir.”

"Aşırı sarkmalar düşüncesince hal değil"
İple beniz germe işlemini 30-65 gözyaşı arasındaki bireylerin yeğleme edebileceğini dile getiren Op. Dr. Bülent Demir, “Dolgu ve botoks işlemlerine mucibince elan derinliğine sürelidir. Fakat ten sarkması fazla ilerlemişse ameliyatsız yöntemden doğurgan son alınamayacaktır. Cildinde birlikte güzel güçlenmiş yoğun hatları ve baş döndürücü sarkmaları olanlar iple beniz germe düşüncesince akıllıca sözlü profili değildir” diyerek konuştu. Dr. Demir, “İple beniz germe kimlere uygulanmaz?” sorusuna da şöyleki cevap verdi: “Diyabet hastaları, encam etap dokunmabana rahatsızlığı olanlar, pıhtılaşma bozukluğuna ehil bireyler, enfeksiyona ilişkin ten iltihabı yaşayanlar, başlıca otoimmün rahatsızlığı olanlar ve hamileler, iple beniz germe uygulamasını yaptırmamalıdır.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler