USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mustafa Denizli: 'Ligde kalıcı olmak değil yukarılarda bitirmek istiyoruz'

Ligde kalıcı olmayı değil ehemmiyetli seviyede yukarıda bitirmeyi hedeflediklerini kail Altay'ın beceri direktörü Mustafa Denizli, "Şu anne denli gösterdiğimiz çizge bu doğrultuda. İnşallah zaman sonu da hakeza olur” dedi.

Mustafa Denizli: 'Ligde kalıcı olmak değil yukarılarda bitirmek istiyoruz'
25-09-2021 00:04

Beşiktaş'ı 2-1 yenmiş ettikleri maçın peşi sıra mütekellim Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kendileri açısından bahtlı oldukları maçta rakiplerinin yıldızı düşük bulunduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın kadroda toprak düzlük oyuncularının ehemmiyetli müşterek bölümünün maçta fariza yapamadığını hatırlatan Denizli, “Bizde de devamlılık bildirme fail 4 arkadaşımız yoktu. Temposu faziletkâr müşterek karşılaşma oldu. Geriye düştükten sonraları devir muktedir olmak bizim düşüncesince baş döndürücü ehemmiyetli müşterek faktör. Bu, ilerisi düşüncesince bizi ümitlendiriyor. Aramıza dünkü dahil olan 10 dost oldu. Bunların kulübe de ağır müşterek finansal yükü olmadı. Şuanda düşündüğümüz benek hedefinin doğrudan sadece etrafında dolaşıyoruz. Süper Lig'e dünkü çıkmak müşterek takımdan sayaç başlangıcında hakeza müşterek performansı baş döndürücü kimesne beklemiyordu, bizim dışımızda. Çabuk uyarlanmış olduk” dedi.

Kalite adına baş döndürücü faziletkâr nitelik gösteremediklerini fakat faziletkâr müşterek savaş sergilediklerini anlatım fail Denizli, “Futbol yanlışlar oyunu. Yediğimiz gol de hatadan kaynaklandı. O dakikalarda takımları düşüren müşterek etken evet lakin art dönüşümüz güzel oldu. Daha sayaç başındayız. Sezonun baş döndürücü endamsız müşterek bölümünü geride bıraktık. İlerleyen haftalarda ne halde oluruz bilemiyoruz. Hedefimize ulaşmak düşüncesince şişman müşterek savaş ortaya koyacağız. Oyun anlayışımız İzmir'de ve deplasmanda değişmez” diyerek konuştu.

"Ligi ne koşullarda bitireceğimiz önemli"

Beşiktaş'ın hastalıklı aktörleri dolayısıyla ağır müşterek dönemden geçtiğini hatırlatan Denizli, “Oynayacakları müşterek Ajax maçı var. Bu Türk futbolu düşüncesince de ehemmiyetli müşterek maç. Böyle müşterek halde hakeza müşterek pik çıkmaları onlar düşüncesince olumsuzluk. Saha içre ve yakut haricinde lüzumlu saygıyı gösterdik” dedi.

Kendi futbolculuğum vaktiyle da Altay'ın Süper Lig'e baş döndürücü güzel müşterek antre yaptığını tamlayan Denizli, “O devir da levent boylu sürekli müşterek önderlik yaşamıştık. Bu geceleyin ezanı karşılaşma olağandan önderlik olduk. Bu söz güçlü bizi ruhsal adına müspet etkiliyor. Ligi ne koşullarda bitireceğimiz önemli. Düşündüğümüz yerden henüz güzel müşterek yerde bitirebiliriz diyerek düşünüyorum. Futbolcularımı emeklerinden ötürü kutluyorum” biçiminde konuştu.

"İnşallah sayaç sonu da hakeza olur"

Maçtan sonraları Sergen Yalçın'la endamsız müşterek geveze ettiklerini de kail Denizli, “Kendisine, ‘Hayatımın baş döndürücü şişman müşterek kısmı futbolla geçti. Ne futbolculuğumda ne de fen insanlık dönenimde hakeza müşterek tabloyla karşılaşmadım. Allah kimseyi de hakeza müşterek tabloyla erinç karşıya bırakmasın' dedim” diyerek konuştu.
Hedeflerini sayaç başlangıcında açıkladığını kail Denizli, “Biz ligde kalıcı olmayı değil ehemmiyetli seviyede yukarılarda toprak kabul etmek istiyoruz demiştim. Şuana denli gösterdiğimiz çizge bu doğrultuda. İnşallah sayaç sonu da hakeza olur” dedi.

"Ben o şampiyonlukları yüz kere yaşadım"

Türkiye'de muhtelif şehirlerden Süper Lig şampiyonu çıktığını anlatım fail Denizli, “İzmir de böke çıkartabilir. Şampiyon olmak düşüncesince şartların oluşması gerekiyor. Biz para aktarımı bütçesi en ceninisakıt kulübüz. Aylarca izledik ve müşterek ekipman oluşturduk. Daha iyisi bu sene düşüncesince cins değildi. İyi müşterek ekipman olabiliyorsanız Türkiye'de gelişigüzel obje olur. Ben o şampiyonlukları yüz kere yaşadım. O yolun sıkıca müşterek defa bulunduğunu biliyorum. Bazı şeyler devir içre değişebilir” diyerek konuştu.

Ali Gözeten
 

İLGİLİ HABER
Altay Başkanı Ekmekçioğlu: Lider olmak bizim düşüncesince şişman müşterek gurur Altay Başkanı Ekmekçioğlu: 'Lider olmak bizim düşüncesince şişman müşterek gurur'
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler