USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Milli son adam Simge Aköz, Türk voleybolunun geleceğinden umutlu

Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Simge Şebnem Aköz, Türk voleybolunun baş döndürücü ehemmiyetli müşterek yükselişte bulunduğunu belirterek, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın arsıulusal organizasyonlarda şampiyona yaşamasının andıran bulunduğunu s

Milli son adam Simge Aköz, Türk voleybolunun geleceğinden umutlu
07-10-2021 11:36
07-10-2021 11:36
İstanbul

Turuncu-beyazlı ekibin ulusal liberosu Simge, ay-yıldızlı takımla koyu güzeşte yaz dönemi, Türk voleybolundan beklentileri ve Eczacıbaşı Dynavit ile başladıkları acemi mevsim üzerine AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda beşinci, Avrupa Şampiyonası ile FIVB Uluslar Ligi'nde üçüncü bulunan A Milli Takım'ın ehemmiyetli oyuncularından Simge, Türk voleybolunun elan elleme dereceler alacağından sakıncasız bulunduğunu kaydetti.

Arka arkaya 3 iri organizasyonda uğraş ettiklerini ve aşırı yorulduklarını aktaran 30 yaşındaki ulusal libero, "Yaz devri etraflı sportmen arkadaşlarımız düşüncesince kavi oldu. Milli ekipman kendisine etraflı turnuvalarda aşırı müşterek tomar grup değişikliğine gitmeden uğraşmak mecburiyetinde kaldık. Bu, kavi ve stresli müşterek süreçti. Hemen arkası sıra küçük müşterek açıklık verip evimize döndük. Önümüzde aşırı levent boylu müşterek mevsim var. Bunun düşüncesince heyecanlıyız. Umarım aşırı dobra neticelerle Eczacıbaşı’nın adını taçlandırırız." niteleyerek konuştu.

"Artık Türkiye’de avrat voleybolu izlenirlik kendisine fevk sıralara mevrut durumda." diyen Simge Aköz, şu ifadeleri kullandı:

"Bu bizi ve camiamızı aşırı bahtiyar ediyor. Yaptığımız işle alım çalım duyuyoruz. Çok dobra destek sunar aldık ancak izleyenler bunun müşterek proses bulunduğunun bilincinde değil. Çok kavi yollardan geçerek, çetin koşullarda uğraş ederek bu başarıları elde ediyoruz. Ekran karşısında bizim aşırı matrak anlarımıza delil oluyorlar. Aslında bunun gerisinde aşırı iri müşterek düzentileme ve himmet var. Türk voleybolu akıbet çağda aşırı iri müşterek yükselişte. Sadece bunun müşterek hamle ve evre bulunduğunun farkına varıp, önümüzdeki turnuvalar düşüncesince rüya meşbu müşterek ekipman olduğumuzu anlamamız gerekiyor. Zamanla tığ de aşırı istediğimiz kürsünün en fevk basamağında olacağız. Türk voleybolunun güneş geçtikçe aşırı elleme bölgelere istikbaline inanıyorum."

"Çok iri müşterek sorumluluğumuz var"

Simge Aköz, ayrıntılar ve gençlerin çıkarlarını dayanıklı almasından çevre iri sorumlulukları bulunduğunu dile getirdi.

Milli sportmen kendisine meydan içi ve dışındaki davranışlarına ihtimam ettiklerini vurgulayan Simge, "Çok iri müşterek sorumluluğumuz var. Çok müşterek tomar delik uğrunda olduğumuzun farkındayız. Küçük kardeşlerimizden, gençlerden iri müşterek bağ var. Bize, ‘Sizi izledim ve voleybola bulunan ilgim arttı.’ diyen kardeşlerimiz oluyor. Biz de elimizden geldiğince meydan ortamında ve dışındaki davranışlarımıza, yaklaşımlarımıza ihtimam gösteriyoruz. Tabii ki herkesin hataları ve yanlışları bulunmaktadır ancak tığ terlettiğimiz formayla dobra başarılara imza attıkça, elleme uğraş ettikçe kişilerin bizim ne koşullarda himmet verdiğimizi anlayacağına inanıyorum. Bizi izleme etmelerinden, desteklemelerinden ve gençlere dayanıklı olmaktan çevre iri müşterek alım çalım duyuyoruz." halinde düşün belirtti.

"Her devir yukarılardaki ivmeyi arkalamak muhtemel olmuyor"

Misli.com Sultanlar Ligi'nde güzeşte sezonu istedikleri kadar bitiremediklerini özetleyen Simge, levent boylu seneler fevk dozaj performansı korumanın çetin bulunduğunu söyledi.

Geçen mevsim ligi 4. tam bitirdiklerini kaydeden turuncu-beyazlı voleybolcu, "Eczacıbaşı, levent boylu yıllardır Türkiye Ligi’ni domine fail takımlardan müşterek tanesi. Ancak bu, makul zamanlarda inişlerin olmayacağı anlamına gelmiyor. Her devir yukarılardaki ivmeyi arkalamak muhtemel olmuyor. Bizim düşüncesince güzeşte mevsim aşırı kavi geçti. Türkiye Ligi, aşırı nitelikli ve elleme takımlara sahip. Bu koşullarda elbette ki bir tanesi üzülecek. Ancak nitelik arttıkça Eczacıbaşı'nın savaşı de artacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Eczacıbaşı Dynavit kendisine dobra ve devim bilimi müşterek kadroya erbap olduklarını vurgulayan Simge Aköz, "Yeni müşterek teşkil içindeyiz. Çok müşterek tomar rüya vaat eden, aşırı savaşımcı müşterek takımız. Eczacıbaşı’nın rastgele müşterek mevsim bulunduğu kadar bu mevsim da etraflı kupalarda şampiyona maksadı var. Bu gayemizden tek devir şaşmadık. Bunu yapabilecek güce de sahibiz. Umarım mevsim böylecene gülen yan tığ oluruz." niteleyerek konuştu.

Turuncu-beyazlı voleybolcu, bu mevsim CEV Kupası'nda uğraş edeceklerini hatırlatarak, "CEV Kupası'nda rastgele müşterek güdeleme düşüklüğü olacağını düşünmüyorum. Profesyoneller kendisine görevimizi yapmakla yükümlüyüz. Gönül isterdi ki Şampiyonlar Ligi'nde uğraş edelim ancak sporda gerileyiş ve çıkışlar mevcut. Biz de bu koşullarda elimizden gelenin en iyisini yaparak etraflı kupalara isteyen edinmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler