USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Melis Gürkaynak: “Bu sezon 5 kupaya adayız”

VakıfBank'ın kadro kaptanı Melis Gürkaynak, acemi sezonda 5 kupaya da aday olduklarını söyledi. Melis, Eczacıbaşı ile oynayacakları Şampiyonlar Kupası'yla ilgilendiren de, “Eczacıbaşı baş döndürücü ehemmiyetli ortak rakip. Yıllardır bu arada bitiş oynadığımız ortak ra

Melis Gürkaynak: “Bu sezon 5 kupaya adayız”
02-10-2021 13:24

VakıfBank'ın güzel oyuncusu Melis Gürkaynak, grup adına toy sezon hedeflerine bağlı İhlas Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu. Milli takımda biçim giyen dostlarının koyu ortak sezon geçirdiğine özen çekici sarı-siyahlı voleybolcu, “Çok koyu ortak ulusal grup sezonu geçirdi ulusal takımdaki arkadaşlarımız. Yeni toplandık sayılır. Mental adına baş döndürücü emeksiz değil, fiziki adına tek emeksiz değil. Ama elbette ki ulusal grup baş döndürücü başka, pakt başka. Buraya vardığında oyuncular elan sıfırdan başlayabiliyorlar. Bu sezon 5 kupaya adayız. Dileğimiz 5 kupayı da kazanıp sezonu anca bitirebilmek” ifadelerini kullandı.

“Genç, devim bilimi ortak takımımız var”

“Bu sezon baş döndürücü dayanıklı geçecek” diyen Kaptan Melis Gürkaynak, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Rakiplerimizin baş döndürücü güzel transferleri var, bizim de bire ortak şekilde. Yeni oyuncular, yabancılar, altyapımızda elan evvel oynamış ve bambaşka kulüplerde kiralık oynayan oyuncular bu sezon bizimle beraber. Genç, devim bilimi ortak takımımız mevcut niteleyerek düşünüyorum. Bu manada inşallah tamamı temennimiz halis muhlis kupaları tashih etmek bu sezon.”

“Hedefimiz Süper Kupa'yı kazanmak”

İstanbul Burhan Felek Voleybol Salonu'nda 5 Ekim Salı haset zaman 19.00'da Eczacıbaşı'yla oynayacakları Şampiyonlar Kupası'na da yer veren deneyimli voleybolcu, “Süper Kupa maçları takımların birbirini tarttığı maçlar oluyor. Yeni transferleri gördüğümüz maçlar oluyor. O nedenden dolayı bizim onları tanıyacağımız, onların bizi tanıyacağı ortak karşılaşma olacak. Hedefimiz Süper Kupa'yı tashih etmek elbette ki. Eczacıbaşı baş döndürücü ehemmiyetli ortak rakip. Yıllardır bu arada bitiş oynadığımız ortak rakip. Dileğimiz Süper Kupa ile başlayıp bitmeme etmek” ifadelerini kullandı.

Uygar Aydın - Ozan Buğra Koşar
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler