USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Julio Cesar Ribas: 'Türkiye, dünyanın ve Avrupa’nın enfazla milli takımlarından biri'

Cebelitarık Teknik Direktörü Julio Cesar Ribas, Türkiye'nin dünyanın ve Avrupa'nın en çok milli takımlarından biri bulunduğunu söyledi.

Julio Cesar Ribas: 'Türkiye, dünyanın ve Avrupa’nın enfazla milli takımlarından biri'
12-11-2021 12:45
2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu dokuzuncu haftasında ferda A Milli Futbol Takımı ile karşılaşacak bulunan Cebelitarık'ta Teknik Direktör Julio Cesar Ribas ve 21 yaşındaki topçu Julian Valarino, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda planlı matbuat toplantısında açıklamalarda bulundu.

Ribas: “Burada olduğumuz düşüncesince baş döndürücü mutluyuz”

Türkiye'de olmaktan çevre devlet duyduklarını söyleyerek laflarına başlamış bulunan Ribas, “Bizler düşüncesince baş döndürücü dobra ve ehemmiyetli bir karşılaşma olacak. Çünkü Türkiye, lazım Avrupa'da ve dünyada en çok milli takımlardan bir tanesi. Biz de baş döndürücü gailesiz bir kadroya sahibiz. Genç arkadaşlarımızın da deneme kazanması, hakeza bir atmosferi görmesinden çevre baş döndürücü iyi bir karşılaşma olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“Türkiye baş döndürücü eksiksiz oyunculara sahip”

Türkiye Milli Takımı'nda yaşanmış bulunan beceri yönetmen değişikliğiyle ait ise görmüş geçirmiş çalıştırıcı, “Türkiye'deki yahut rastgele bir ülkedeki beceri yönetmenlik değişimleri ile ait istimara yapmayı sevmem, bununla ait da bir yorumda bulunmayacağım. Çünkü burada ehemmiyetli bulunan futbolculardır ve Türkiye baş döndürücü eksiksiz oyunculara sahip. En gene bu yana doğrusu böyleydi. Hoca değişimleri olur, bu tebeddülat kararında yetişim yönünde da kimi farklılıklar mümkün fakat ehemmiyetli bulunan futbolcunun sahada ne gösterdiğidir. Türkiye de bu denli eksiksiz futbolculara cemaat bulunduğu düşüncesince sahaya çıktıkları devir ne yapmaları icap ettiğini biliyorlar.

Tabii ki kılıç de değişimden eski Türk Milli Takımı ile ait dört başı mamur videoları ve analizleri yapıyoruz. Özellikle dediğim denli oyuncular burada ayrımlılık oluşturacaklar. Çok iyi bir aktör ekibine cemaat olduğunuz devir sizin iyi takım olduğunuz hakikatı tek devir değişmeyecektir. Gerçekten Türkiye benim düşüncesince dünyanın ve Avrupa'nın en çok milli takımlarından biri. Çok ileriye gidebilecek bir takım, gidecektir de. O nedenden hakeza değişikliklerin aktör kalitesi olduktan sonraları baş döndürücü bir tomar ayırt oluşturmayacağını düşünüyorum” halinde konuştu.

Valarino: “Kolay kaçınan bir maç”

Gruptaki önce galibiyetlerini kabul etmek istediklerini tamlayan Cebelitarık futbolcusu Valarino da, “Tabii ki biz düşüncesince emeksiz kaçınan bir maç. Türkiye'nin iktisap zorunluluğu bulunduğunu biliyoruz. Biz de buraya iktisap duygusu ile geldik. Sonuçta sahaya çıkan tek aktör yitirmek düşüncesince çıkmaz, doğrultmak düşüncesince çıkar. Gruptaki önce galibiyetimizi kabul etmek düşüncesince efor göstereceğiz fakat bunun on paralık emeksiz olamayacağını biliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini gerçekleştirmek düşüncesince sahada olacağız” niteleyerek konuştu.

Uygar Aydın

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler