USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Jordan Thompson: 'Bu kulübün tarihinde çok büyük başarılar var'

Eczacıbaşı Dynavit'in ABD'li oyuncusu Jordan Thompson, turuncu-beyazlıların tarihinde çok büyük başarılar bulunduğunu belirterek, bunu bitmeme yol açmak düşüncesince önlerinde dünkü müşterek zaman bulunduğunu söyledi.

Jordan Thompson: 'Bu kulübün tarihinde çok büyük başarılar var'
02-10-2021 13:29

Eczacıbaşı'nın ABD'li oyuncusu Jordan Thompson, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine dünkü sezonla ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Sezon hazırlıklarının oldukça elleme geçtiğini tamlayan 24 yaşındaki oyuncu, "Takımca çok hâlâ çok gelişeceğimize, hesabına hâlâ çok koyacağımıza inanıyorum. Bu mevzuda büyük müşterek potansiyelimiz bulunduğunu düşünüyorum. Sezon içinde bence elleme şeyler, elleme işler çıkaracağız ortaya" halinde konuştu.

Başantrenör Ferhat Akbaş kendisince da mütekellim Thompson, "Onunla idman oldukça keyifli. Bence başta kılıç yaşı genç, yaşı hala ıvır zıvır bulunan oyuncular düşüncesince onunla idman çok doğurgan olacağını düşünüyorum. Bize öğreteceği, oynatacağı sistemi her daim baş başa geliştireceğiz" niteleyerek konuştu.

CEV Kupası'ndaki hedefleriyle ilgilendiren görüşlerini tamlayan değerli oyuncu, "Tabii ki gine oldukça çok karşılaşma kazanabilmek düşüncesince sahaya çıkacağız. Amacımız bu olacak. Bu kulübün tarihinde çok büyük başarılar var. Bizim de bunu bitmeme ettirmemiz düşüncesince dünkü müşterek mevsim var önümüzde" değerlendirmesinde bulundu.

ABD ile Tokyo Olimpiyatları'nda kazandıkları kıymetli madalyanın hatırlatılması hesabına ise Jordan Thompson, "Çok coşku verici. Benim düşüncesince çok bambaşka müşterek dönemdi. Gerçekten çok ehemmiyetli müşterek şeyi yaşadım. Bu literatür yaşadığım deneyim adına konulamaz müşterek tecrübeydi. Umarım oradaki deneyimlerimi kulüpte de sezona aktarabileceğim" niteleyerek karşılık verdi.

Oğuzhan Ort - Bora Akyol - Mehmet Şirin Topaloğlu
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler