USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

İspanya’da eğlencenin dozunu kaçıran gençlere polis müdahalesi: 43 yaralı, 20 gözaltı

İspanya'da eğlencenin dozunu kaçıran gençlere polis müdahale ederken, vakalarda 43 insan yaralandı, 20 insan ise gözaltına alındı.

İspanya’da eğlencenin dozunu kaçıran gençlere polis müdahalesi: 43 yaralı, 20 gözaltı
25-09-2021 21:35

İspanya'nın Barselona şehrinde planlı La Merce şenliklerinde eğlenceyi geceleyin geç saatlere denli uzatan gençler ve polis ortada tevettür yükseldi. La Merce şenlikleri düşüncesince birleşen ve geceleyin geç saatlere denli kentin sokaklarında içki alarak eğlenmeye bitmeme fail gençler eğlencenin dozunu kaçırınca polis müdahalede bulundu.

Çoğunluğu 20'li yaşlarda kestirmece 40 bin genç, polisin dağılmaları yönündeki çağrısına aldırmadan polise şişe atarak yanıt verdi. Bir takım genç biraz taşıt ve motosikleti ateşe verirken, birtakımı dükkan ve işyerlerinin de camlarını kırdı. Korona virüs ilkah merkezi yerine geçer not Fira Kongre Merkezi de dokunca görürken, çatışma esnasında bıçaklanan 13 ad de müdahale kazanmak neredeyse bütün 43 ad yaralandı, polis 20 genci gözaltına aldı.

Barselona Belediye Başkanı Ada Colau zeval vakti saatlerinde icra ettiği açıklamada, “Yaşananlar onama edilemez, La Merce şenlikleri ile tek merakı yok. Kırmızı hutut aşıldı” ifadelerini kullandı. Colau ayrıca, canlı gruplara müdahalenin çetince bulunduğunu belirterek, polis teşkilatını güçlendirmeyi düşündüğünü söyledi.

Saim Sevinç
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler