USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray'da Göztepe hazırlıkları sürüyor

Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında Göztepe ile alanında oynayacağı maçın hazırlıklarına icra ettiği antrenmanla bitmeme etti. ABD'de güzel ortak köken göze nakli operasyonu nâkil Omar Elabdellaoui, atletik başarım kadrosu ile baş başa takımdan ayrı hususi ortak düzentil

Galatasaray'da Göztepe hazırlıkları sürüyor
24-09-2021 14:55

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde meydana getirilen alıştırma istinas hareketleri ile başladı. Daha sonraları üç kol biçiminde elverişsiz bölgede küf ve ferde selp emek vermesi gerçekleştirildi.

Antrenmanın anne bölümünde sınırlanmış bölgede eş kermen taktik düzen oynandı. Antrenman, soğuma hareketlerinin arkası sıra sona erdi.

Antrenmanda ABD'de kalburüstü indinde asıl göze nakli operasyonu nâkil Omar Elabdellaoui, zaman atletik başarım kadrosu ile beraberce takımdan ayrı hususi indinde emek vermek yaptı. Sacha Boey da takımdan ayrı meydan çalışmalarına bitmeme etti.

Galatasaray, Göztepe maçının hazırlıklarını erte zaman 17.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler