USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

"Filenin Sultanlar: Sebat" belgeselinin galası yapıldı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 2019 Avrupa Şampiyonası ile 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları elemeleri serüvenini anlatan, AXA Sigorta sponsorluğundaki "Filenin Sultanları: Sebat" belgeselinin galası gerçekleştirildi.

24-09-2021 12:51
İstanbul

Zorlu PSM'de meydana getirilen ön gösterimde, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı (TVF) Mehmet Akif Üstündağ, AXA Sigorta Öst Yöneticisi (CEO) Yavuz Ölken, belgeselin yönetmeni Fatih Karaca, ulusal oyuncular Eda Erdem Dündar, Simge Aköz ve Hande Baladın, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Voleybolda herhangi müşterek güzeşte gündüz aşırı ehemmiyetli başarılara imza attıklarını tamlayan Mehmet Akif Üstündağ, "Bu şeb ego de aşırı heyecanlıyım. Sürpriz ve dobra müşterek organizasyon. AXA Sigorta Üst Yöneticisi Yavuz Ölken ve kadrosuna aşırı teşekkürname ediyorum. Bu belgeselde dobra müşterek uçan top hikayesinin bulunduğunu düşünüyorum. Emeği güzeşte her insana aşırı teşekkürname ediyorum. Kadın voleybolunda daima beraberce ayrı alım çalım duyuyorum. Çok mutluyum." diyerek konuştu.

Ölken: "Türkiye, aşırı giranbaha müşterek hazineyi belgeselleştirdi"

AXA Sigorta Üst Yöneticisi Yavuz Ölken, TVF ile "Filenin Sultanları: Sebat" belgeseline imza attıkları düşüncesince aşırı çalımlı olduklarını dile getirdi.

Türkiye Voleybol Federasyonu ile 2018'den bu yana sefer arkadaşlığı yaptıklarını aktaran Ölken, "Çok gururluyuz. Böyle müşterek akşamın ev sahipliğini muktedir olmak bizi aşırı gururlandırıyor. Aslında 2019'un aşırı ötesinde, 2016 Aralık'ta süregelen müşterek öykü var. Hikaye başarıyla neticelenmese de bu öykü yapılacaktı zira belgeselin adı sebat. Sebat; pes etmemek, akışmaz olmamak, idman ve hedefine iktiran etmek düşüncesince uğraşmaktır. Bizi aşırı etkiledi açıkçası. İşin içerisine girdikçe hazırlığın aşırı eskiye gittiğini görüyoruz. İnanılmaz müşterek kol var. Kocaman müşterek şeriklik yönetiyor kadar müşterek çatı var. Genç Türk kadınları, emniyetsiz esin alıyoruz. Onların emek vermek ümidi ve pes etmeme duygusu bizi bu belgesele yönlendirdi. Bir iz kalması lazımdı. Bu toprakların doğacak nesillere aktaracağı ehemmiyetli değerlerden biri. Her nesne sportif muvaffakiyet değil fakat hazırlamaya idman ve elleme niyetle bunun arkasından koşturmak böylece muvaffakiyet da getiriyor. Biz 2019'dan bu yana Avrupa ikinciliği gördük. Milletler Ligi'nde üçüncülük gördük. Avrupa üçüncülüğü gördük. Bunlar aşırı alım çalım verici." ifadelerini kullandı.

AXA Sigorta yerine spora verdikleri desteği sürdüreceklerini vurgulayan Ölken, "Ülkemiz bunları adalet ediyor fakat hikayenin içerisine girdiğinizde olimpiyat vizesinin alındığı turnuva en kritik. Orada koskoca müşterek muvaffakiyet ve pes etmeme var. Efsanenin o kısmı iyice çarpıcı. Bizler çalım yerine bu toplumda ehemmiyetli ve giranbaha olanı, geleceğe iz bırakacak olanları korumayı hedef edinmiş müşterek sigorta şirketiyiz. Küresel ısınma, hava değişikliği ve çoluk çocuk bizim özen alanımızda. Burada kusursuz müşterek bedel ortaklığı var. Tüm kol oyuncularına, uran heyete, federasyon yönetimine ve bu belgeseli ortaya çıkaran ajansımıza teşekkürname ediyorum. Türkiye aşırı giranbaha müşterek hazineyi belgeselleştirdi. Bunun devamı da doğacak inşallah. Türk hanımının ve voleybolunun önünün aşırı açıkça bulunduğunu düşünüyorum. Türk voleybolunda elden hanımlarda değil beylerde de ehemmiyetli hamleler olmaya başladı. 2022 Dünya Şampiyonası'na doğrudan gitme biletini aldık. Bu uçan top tarihimizdeki ehemmiyetli kilometre taşlarından biri. Umuyorum giderek hâlâ dobra başarıları herhangi müşterek daim bu arada kutlayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Karaca: "Ülkemizin gençlerine beklenti ışığı olabilecek müşterek öykü var"

"Filenin Sultanları: Sebat" belgeselinin yönetmeni Fatih Karaca, her insanın takdirle karşıladığı ve istekle izlediği müşterek ulusal takımın öyküsünü söylemeye çalıştıklarını vurguladı.

"Türk voleybolu ülkenin en kıymetli spor sahalarından biri, ayrıca ihtimal de en başarılısı." diyen Karaca, şu görüşlerini aktardı:

"Burada sponsorumuz AXA Sigorta'yla Türk voleybolunun değerler ortağı olarak, Türkiye Voleybol Federasyonunun yanı sıra kuma plan geliştirdik. 2019 Avrupa Şampiyonası Ankara'da oynanmıştı ve Türkiye Voleybol Federasyonunun kaynaklarını voleybolu sevdirmekle ilgili misyonu doğrultusunda seferber ettiği, bu hikayeyi enli kitlelere yaymak istediği müşterek dönemden geçiyorduk. Avrupa Şampiyonası'ndaki ikincilik ve olimpiyat oyunlarına iltihak iyice bu arada öykü günbegün büyüdü. Bu yaz olimpiyatlar ve Avrupa Şampiyonası'yla bu arada aşırı hâlâ enli kitlelere ulaştı ve sevilir bir duruma geldi. Biz de bu hikayeyi söylemeye çalıştık. Belgeselimizin asliye depar belgesi noktası, 2019 Avrupa Şampiyonası önceleri Türkiye Voleybol Federasyonundaki dümen değişikliği ve bunun müşterek toy tekstil zamanına denktaş gelmesini anlattığımız hikaye. Burada izlemsel yerine federasyonun meydana getirdiği hazırlıklar ve geliştirdiği çözümlerden de bahsettik. Ülkemizin gençlerine beklenti ışığı olabilecek müşterek öykü var. Temelinde sporcuların, uçan top takımımızın nerelerden geldiği, inkisar anlarında ne savaş etmiş olduğu ve belirledikleri hedeflere volta kısmında ne cesaretle adımlar attığı ilişkin müşterek öykü anlatıyoruz. Hiçbir yerde yepyeni hususi sahneler ve oyuncularla meydana getirilen hususi röportajlar bu belgeselin içinde. Umarım izleyenler beğenir ve sever. Takıma bulunan merakı az buçuk hâlâ besleyecek, art planda nerelerden geçtiğini anlattığımız müşterek dokümanter var. Tam müşterek direşme hikayesi. Umarım hacısı hocası beğenir."

Milli voleybolculardan dokümanter yorumu

Milli voleybolcu Simge Aköz, "Filenin Sultanları: Sebat" belgeselinin çıkarlarını aşırı giranbaha hissettirdiğini kaydetti.

Belgeseli aşırı beğendiğini tamlayan ve alın teri dökenlere teşekkürname fail mili oyuncu, "Gerçekten aşırı güzeldi. Öncelikle kendimizi aşırı giranbaha hissettirdi. Biz iyice peşinde ihtimal siz kıymetli ziyaretçilerimizin aşırı tutanak bulunmadığı güçlü yollardan geçerek bu başarıları elde ediyoruz. Son zamanlarda bizlere bulunan alakanın artmasıyla hayatlarımıza da az buçuk hâlâ hakimsiniz. Verdiğimiz emeğin karşılığını alabilmek iyice aşırı dobra ve alım çalım duyuyoruz. Bize bu gururu bahşeden, hakeza dobra müşterek yapıma imza atan her insana aşırı teşekkürname ediyoruz." halinde konuştu.

Çekimlerin aşırı sevinçli geçtiğini aktaran ulusal aktör Hande Baladın, "Tekrar o dobra anları anımsamak şuncacık bizi duygulandırdı. Sahnede Simge'yle birbirimize bakıp gözlerimiz meşbu müşterek halde o anları esasen hatırladık. Çok dobra reşit gerçekten. Bizim için, 'Tarih yazdılar.' diyorlar fakat bu gün yazılırken, bu belgeselle esas adımızı tarihe geçirenlere buradan teşekkürname ediyoruz. Emeği bulunan her insana teşekkürler." halinde düşünüm belirtti.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem Dündar ise belgeselin vizyonu önceleri meydana getirdiği açıklamada, "Bana da şişman müşterek şaşırtı olacak. Çekimler aşırı sevinçli geçti. Medya ekibi, 2019'dan bu yana oynadığımız kâffesi turnuvalarda bizimle beraberdi. Sürekli tasrif halindelerdi. Güzel içerikler yakaladıklarını düşünüyorum zira ahenkli müşterek takımız. Umarım tempo zevki dobra ve birinci sınıf müşterek iş olmuştur." değerlendirmesinde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler