USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fatih Terim: "Kazanmak bizi çok ileriye götürecek"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lokomotiv Moskova maçı önceleri icra ettiği açıklamada, "Kazanmak bizi çok ileriye götürecek" dedi.

Fatih Terim:
20-10-2021 21:15

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda erte Rus kadrosu Lokomotiv Moskova ile oynayacak. Mücadele evveliyat uran yönetmen Fatih Terim, matbuat personellerinin sorularını yanıtladı.

Ligde presli ve topa eş bulunan anlayışını bu maçta da yansıtıp yansıtmayacakları sorusuna Terim, “Arkadaşımızın sordurulmuş yer aldığı soru, bizi dobra tanıdığını gösteriyor. Oyunumuzda gerçekli ki kimi ıvır zıvır dokunuşlar olacaktır fakat şişman birlikte farklılık kimesne beklemesin. Çünkü dingildemek istediğimiz birlikte düzen var. Bunun ilişkin ısrarla bitmeme ediyoruz. Zaman devir çok kalburüstü yaptığımız oluyor, devir hin da kimi hatalarımız oluyor. Oyun anlayışımız bitmeme edecektir” diyerek konuştu.

Lokomotiv Moskova ekibi karşı ise Fatih Terim şu değerlendirmeyi yaptı:
“Yeni öğretmen Markus oldu. Aşağı fevk bire birlikte şeyi söylemiş bizim için. Galatasaray çok bası yapıyor ve taktik disiplinden on paralık kopmuyor üzere birlikte açıklaması var. Dolayısıyla düzen anlayışımız kelimesi kelimesine bitmeme edecek. Lokomotiv'e erişince Lokomotiv Moskova'yla ecnebi değiliz. Şampiyonlar Ligi'nde devir hin bu arada oluyoruz. Bazen biz yeniyoruz arada sırada onlar Stadın ön açılışında da biz vardık. Lokomotiv Moskova maçtan ilkin öğretmen değişikliğine uğradı. Bu yıl Türkiye Ligi'nde de arada sırada oynayacağımız takımlarda öğretmen değişikliği oluyor. Lokomotiv dobra birlikte takım. İyi aktörleri var. Zaman içerisinde bulunmuş yer aldığı yerden henüz ilerde olacaktır. İyi birlikte ekipman bulunduğunu erte göreceksiniz. Oyuncularıma ağırbaşlı ve dobra birlikte takımla oynayacağımızı söyledim.
Muhakkak ki özlük ligimizde oynadığımız maçlar ile Avrupa Ligi'nde oynadığımız değişik oluyor. Bu ölçüde oynanan maçlar farklı. Güçler de değişik oluyor. Dolayısıyla ekipman üstünde kimi değişiklikler, kimi ıvır zıvır oynamalar olabilir.”

“Grupta gelişigüzel obje olabilir"

Bulundukları grubun Şampiyonlar Ligi ayarında bulunduğunu henüz ilkin tabir ettiğini tamlayan görmüş geçirmiş uran adam, gruptaki yarışma karşı şu görüşlerini dile getirdi:
“Dört puanla biz öndeyiz. 3, 2 ve 1 puanla her insanın iddialı yer aldığı birlikte tertip var. Henüz üçüncü maçı oynayacağız. Üç karşılaşma henüz mevcut fakat kazanmamız şeklinde çok şişman birlikte yarar elde ederiz. Kaybetmememiz şeklinde dahi, Lokomotiv'in iddiası birlikte hayli geriye düşebilir. Bizim dü pare de evimizde oynayacağımız maçı düşünecek olursak kağıt üstünde birlikte yarar olur. Ben daima bu grubu Şampiyonlar Ligi grubu yerine addetim. Burada gelişigüzel obje olabilir. Rakibimize de çok şişman hürmet duyuyoruz, duymalıyız. Zaten bütünü ehemmiyetli kulüpler. Biz de onlardan birlikte tanesiyiz. Kazanmak bizi çok öne götürecek, ayrıca kaybetmemenin birlikte yarar sağlayacağı açık. Kaybedersek de Lokomotiv'i devreye alacağız. O devir çevre az buçuk karışacak. Çünkü Marsilya Lazio maçından ne çav geleceğim bilmiyorum. Gruplar anlaşılan olduğunda dediğim şeyi esasen ediyorum. Bu ekipman gelişigüzel şeye açık. Burada gelişigüzel obje kabil demiştim. O biçimde bitmeme ediyor. Bence her insanın iddiası var. Sonuna derece da hakeza gidecek diyerek düşünüyorum. Eğer erte kazanırsak şişman ihtimalle ocağı görürüz diyerek düşünüyorum. Aksi taktirde öteki maçların sonuçlarına uyarınca kazanmaktan ayrıksı birlikte seçeneğin bulunmadığı anlamış olur gelebilir. Şu anne derece dobra gidiyoruz. Orada dobra oynuyoruz. Gerek Marsilya icap Lazio maçlarında dobra oynadık.”

“UEFA'nın bu mantığını anlamadım"

Formda bulunan ileri uç oyuncusu aktörleri ortada birlikte yeğleme yapmış olup yapmadığı sorusuna Terim, “İkinci sorunuza erişince Bütün arkadaşlarımızı kullanmaya çalışıyoruz. Pazar günkü maçtan sonraları da söyledim. 17 karşılaşma oynamışız şu anne kadar. Geçmişteki ekipman sayısının nısıf devresini oynamışız. Kolay değil. O nedenden dolayı gelişigüzel oyuncuya ihtiyacımız var. Zaman devir kimi oyuncularımızı oynatıp kimilerini dinlendireceğiz. Kimseyi yitirme niyetinde değiliz. Tabii ki değişmeyen verdim tabii. Çoktan değişmeyen verdim. ad vermeyeceğim zira çok eksiğimiz yok. Sadece Arda ve Sacha eksiğimiz var. 17 maçta rastgele birlikte okşayıcı nesiç sakatlığı yaşamamak çok önemliydi. Buradan atletik başarım ekibimize, doktorumuz Yener İnce'nin başındaki esenlik heyetine teşekkürname etmem gerekiyor. Üç günde dört günde birlikte maçlar, seyahatler Gördüğünüz üzere faziletli rakımlı yerlerde oynuyoruz. Şimdi az buçuk ön kar atışı başladı. Bizim maçımız erte 22.00'de. Şu an dakika 6.30'a akıllıcasına gidiyor. Neden o saatte oynatılır onu da anlamam! Spartak Moskova bugün 17.30'da oynuyor. Biz erte 22.00'de oynuyoruz. Zaman devir bizim federasyonumuza benzeşim şeyler söylüyoruz fakat burada UEFA'nın bu mantığını çok anlamış değilim. Futbolun koşulları her neyse ona uyarınca cereyan etmek” diyerek cevap verdi.

"Onları yöneltmek çok hazırlop olmadı"

Forvet oyuncularının dobra formu ve Mostafa Mohamed'in geleceğin yapılanması içerisinde arazi alıp almayacağı ile ait soruya Galatasaray'ın uran patronu, “Onları yöneltmek çok hazırlop olmadı açıkçası. Umarım hakeza bitmeme ederler. Henüz bizim istediğimiz kıvamda değiller. Onlar gelişigüzel dakika atıp gol atabilen oyuncular. Onlar o derece güveniyorum ve henüz dobra olmalarını bekliyorum. Çalışıyorlar. Mostafa da inşallah gollerle buluşur. İnşallah henüz çok goller atacak. Attıkça da bizim Ocak ayındaki düşüncemiz filhakika o devir kesin ortaya çıkar. Daha çağımız var. Biz Mustafa'yı filhakika o niyetle izledik ve aldık. Oynadıkça henüz dobra olacağını düşünüyorum. Hepsine de beklenir merhale nasip vermeye çalışıyorum; fakat birlikte düzen anlayışı süresince arada sırada hepsine nasip veremiyoruz. Az da olsa o denli da olsa bütünü nasip buluyor ve rastgele birlikte maneviyat bozukluğu yaşamadan birlik birlikte ekipman oyuncusu üzere aracısız derişik olmaları da hoşuma gidiyor. birlik Daha çağımız mevcut fakat dobra gidiyor Mostafa. Ondan memnunum” yanıtını verdi.

“Gisdol dobra birlikte hoca"

Lokomotiv Moskova'nın dünkü uran direktörü Markus Gisdol'ün kendisi karşı meydana getirdiği ‘kurt hoca' benzetmesine cevap yerine Terim, “Benim hakkımdaki düşünceleri düşüncesince teşekkürname ederim. Kendisine başarılar diliyorum. Yeni birlikte ekipman ve dünkü birlikte öğretmen Almanya'dan tanıyorum elbette ki kendisini. İyi birlikte hoca. Muhakkak ki öğretmen değişimleri takımlara artı yansır. O da dirimlik gelmez bence takımda bulunan değişikliklerinin sinyallerini ön maçında seyrettik ve gördük. Başarılar diliyorum. İyi birlikte öğretmen bulunduğunu biliyorum Almanya'da Schalke müdahale birlikte çok takımda çalıştı. Meslektaşıma başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Kurt öğretmen demekle kastettiği herhalde görmüş geçirmiş eyitmek istemiştir. Kendisi de esasında Almanya'da muhtelif görevlerde bulunmuş birlikte hoca. Köln'de, Stuttgart'ta ve Schalke üzere nice takımda çalıştı. O da dobra birlikte öğretmen ve başarılar diliyorum” yorumunu yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler