USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Erol Bilecik: 'Derbiler idare edilmemeli, yönetilmeli'

Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik, Galatasaray derbisinin hem Türk futbolu bununla beraber hakemler düşüncesince dobra ortak sahife olması temennisinde bulunarak, "Derbiler idare edilecek ortak karşılaşma değildir, yönetilmesi müstelzim maçlardır" dedi.

Erol Bilecik: 'Derbiler idare edilmemeli, yönetilmeli'
19-11-2021 18:04
Fenerbahçe Başkanvekili ve Kulüp Sözcüsü Erol Bilecik, Fenerbahçe TV'de Galatasaray ile oynanacak bulunan derbi savaşı öncesinde açıklamalarda bulundu. mühim birlikte pik çıkacaklarını tamlayan Bilecik, "Takımımız bu alışveriş haset nitekim yalnızca Türkiye'nin değil, Avrupa'nın ayrıca Dünya'nın önceki 5'i içinde yayınlanan en eleştiri maçlardan biri adına ayraç edilen, altı çizilen birlikte derbiye çıkmak olacak. Bu karşılaşma yalnızca takımımızı, futbolcularımızı, beceri kadromuzu, yönetimi değil dört başı mamur Türkiye'yi görüntülük başına kilitleyen, alışveriş haset sayaç 19.00'da şişman birlikte heyecanı birlikte açıdan hafriyat fail ekranlardan hem dışarıya vuracak, hem de içeriye vuracak birlikte karşılaşma olacak. Bir açıdan yürekler hakkıyla dalgalanmış olacak. Dolayısıyla heyecanımız nitekim büyük. Geri tadat başladı. Günler değil, saatleri sayabilecek birlikte noktada bulunmaktayız. Çok kalburüstü topçu kardeşlerimin bundan birlikte dü çağ ilkin dörtköşe beyanatları oldu. Samandıra'da maneviyat ve güdeleme akıbet aşama yüksek.

Derbiye apiko birlikte hava yuvarı ziyadesiyle mevcut. Ben bunu baş döndürücü şişman birlikte sevinme ve afiyetle taraftarlarımızla pazarlık etmek isterim. Dün Mert Hakan'ın, henüz öncesinde Mesut'un, henüz öncesinde gene canan Berke'nin paylaştığı hem önsezi fikriyat mevcut hem de nitekim kalpten söylemiş oldukları ve bu açıdan atmosferi yansıtan dobra ifadeler var. Bu ifadelerin ast yönlerini okuduğumuz devir takımın inancı, morali ve motivasyonu hakkıyla kusursuz adına yerinde. Bütün Samandıra derbiye kusursuz anlamıyla apiko diyebilirim. Tabii ki ellerinden gelenin fazlasını yapacaklar. Ama değme devir şurası da söylemeden edemeyiz. Futbolda da birlikte kısmet faktörü var. Futbol şansı da temenni ediyorum bizim yanımızda olur.

O devir yaşantımızın az buçuk henüz hazırlop olabileceği net. Çünkü elimizden geleni yapacağımız ve futbolcularımızın da yapacağı dair en küçük birlikte şüphemiz yok. Mert Hakan, Mesut ve Berke'nin mesajlarında esasen birlikte anne ileti var. Bu da şu; değerli, tartışmasız taraftarımız kâfi ki desteğinizi esirgemeden bizlerle paylaşın. Gerisinde de topun bundan böyle onlarda bulunduğu yahut işin onlarda bulunduğu dair elhak mesajlar açık. Sadece derbi maçı düşüncesince değil, hepsi senelerde desteklerini bu kalburüstü takımımızın üstünden kesin suretle çekmiyor olmamız gerekir. Bu dobra enerji, bu dobra hava yuvarı kısaca hepsini ast alta koyduğumuz devir dört başı mamur camiamızın ziyadesiyle derbiye apiko olduğuna yürekten de inanıyorum” cümlelerine arazi verdi.

"Bütün hakemler etkisiz olmalı"

Hakemlerin etkisiz olması icap ettiğinin altını çizen Bilecik, “Bir ehemmiyetli noktanın da altını resmetmek gerekir. Sözlerimin başlangıcında söylemiştim. Sadece ligimizin en kıymettar maçı değil, bire birlikte sürede Avrupa'nın ve Dünya'nın izlemsel derbilerinden birlikte tanesi oynanacak lakin birlikte noktanın altını tekrardan çerçeveleyerek, hakkıyla resmetmek icap eder niteleyerek düşünüyorum. Çünkü alışveriş akşamı ekipler kadar, futbolcularımız kadar, beceri kadrolarımız genişliğinde ayrıca onlardan birlikte hacim henüz fazla, takımlardan bile henüz birlikte tomar fariza ve yazık maçı yönetecek hakemlerde.

Bunun altını çizmemiz gerekir. Bütün hakemlerin mesuliyeti emin olun herkesten baş döndürücü henüz fazla, bence ehemmiyetli ve kritik. Bu noktada birlikte talebimiz var. Sadece ve sadece, dört başı mamur topluluk olarak, idare olarak, sonunda birlikte talebimiz var. Hakem, taraf hakemler, dördüncü hakemler, hasılıkelam buradan dört başı mamur hakemlere sesleniyorum ki, etkisiz kazanmak zorundalar. Hiçbir baskının, zira bildiğiniz kabil dü senedir tribünlerde kusursuz yetenek kesin suretle birlikte karşılaşma oynanmıyordu. Bugün bundan böyle kusursuz kapasitede maçların oynanacağı sekilik atmosferinden bahsediyoruz. Hiçbir atmosferden etkilenmeyen, nazar boncuğu baskıdan, derbilerin bilinen bu tribünlerin tesirinde kalmayan birlikte biçimde yönetimin sürdürülmesi gerekir. Tamamen objektifliği katiyen ve katiyen aracısız bırakmamaları gerekir. Sadece ve yalnızca sahada hakkıyla futbolun oynandığı, topun oynandığı, yalnızca pozisyonlara odaklanarak yönetilen birlikte karşılaşma olmasını hem dilek ederiz hem dileriz hem de takip edeni olacağız” ifadelerini kullandı.

"Derbiler idare edilmemeli, yönetilmeli"

Maçların idare edilmemesi icap ettiğini de aktaran Erol Bilecik, “Derbiler idare edilecek birlikte karşılaşma değildir, yönetilmesi müstelzim maçlardır. Yönetilecek bulunan bu maçların da objektif, adaletli, etkisiz birlikte biçimde ve nazar boncuğu bası altında yapılmaksızın yönetilmesi müstelzim maçlar olması gerekir. Bir el henüz altını çiziyorum, bu aşamada hafriyat baş döndürücü henüz önemli. Dolayısıyla idare fail birlikte yargıcı grubu kullanmak istemiyoruz bu derbide" biçiminde konuştu.

"Sahanın yıldızları hakemler olmamalı"

Derbinin kaderini hakemlerin belirlememesi icap ettiğini dile getiren Bilecik, "Bugün Türk futbolunda en azla konuşulan noktalardan birlikte tanesi hakemlerin eleştirisi oluyor. Nihayetinde bu derbide görülmemiş parafin birlikte sahife açılsın. Bunu diliyoruz, dilek ederiz ve temenninin ötesinde umuyoruz artık. Fazlasıyla hakkımız, biricik beklentimiz ve odağımız. Emin olun altını çiziyoruz zira tığ art küsurat nice noktada ‘tamamız' diyebiliyoruz. Hayatta bulunduğu kabil sahada da adaletin kuvvetli, kuvvetlinin de adil olması gerekir. Bu derbi düşüncesince altı çizilmesi müstelzim birlikte bekçi olduğuna inanıyorum. Artık sahanın yıldızının hakemler değil, oyuncular, ekipler olması gerekir. Pazar haset sayaç 21.00 bakımından karşılaşma bittikten sonradan nitekim hakemi değil, dobra oyunları konuşmamız gerekir. Tabii ki Fenerbahçemizin başarılarını konuşmamız gerekir" niteleyerek konuştu.

"Derbide gaye 3 puan"

Galatasaray derbisine 3 nokta hedefleri bulunduğunu kail sarı-lacivertli yönetici, "Hayatın birlikte kuralı vardır. Siz nereye bakarsanız tamamen oraya gidersiniz. Biz Fenerbahçe toplumu olarak, yönetimi olarak, ekibi adına dört başı mamur beceri yapımız ve oyuncular adına baktığımız biricik minval şampiyonluk. Nereye bakarsak oraya gideriz. Şampiyonluğa bakıyoruz, inşallah şampiyonluğa da gideceğiz niteleyerek düşünüyorum. Bütün kalburüstü taraftarlarımıza şurası da beyan etmek isterim; öbür maçlar kabil kazananın 3 puandan henüz birlikte tomar alacağı birlikte karşılaşma değil nihayetinde. Ama elbette ki altını çizeceğimiz biricik bekçi var; derbi gayemiz biricik ve açık: 3 puanı almak. Bu doğrultuda Fenerbahçemize canıyürekten başarılar temenni ediyorum ve milyonlarca taraftarımızı temsilen Yönetim Kurulu adına kusursuz tamamlama tığ de Galatasaray Stadı'na olacağız, derbide olacağız, takımımızın yanı sıra olacağız" dedi.

"Hakemler nazar boncuğu sekilik baskısı altında olmamalı"

Fenerbahçeli futbolcuların sorumluluklarına da yer veren Bilecik, "Günün sonu bakımından futbolcularımız sahalardaki gladyatör filan değildir lakin formasını giyen, formanın 100 salname emeğini, dört başı mamur tarihini, yansıtan insanlarımız demektir. Tabii ki bu sorumlulukları dahilinde bu karşılaşma oynanacak. Ben Fenerbahçemiz düşüncesince sözümü esirgemeden kıvançla söylerim; sahada bu yazık dahilinde terimizin akıbet damlasına genişliğinde 90 dakika süresince savaşan, terini formasına akıtan 11 futbolcumuz olabileceği net ve açık. Bu hazırlıkları yaptılar. Bunun birlikte bayrama, şölene dönüşmesi gerekir. Tekrar altını çiziyor olmamız gerekir; alışveriş haset sayaç 21.00'da karşılaşma bitiminde yalnızca takımlarımızı, elbette ki kişi başarımızı konuşmamız gerekir, hakemleri değil. Hakemler nazar boncuğu sekilik baskısı altında olmamalı. Tamamen objektif, baskıyı hissetmeden ve az buçuk ilkin de söylediğimiz kabil adil birlikte biçimde zira çelim onların lakin sonunda kuvvetlinin de adil olması müstelzim birlikte atmosferde yönetmeliler" ifadelerini kullandı.

"Türk futbolu düşüncesince de, hakemler düşüncesince de elleme birlikte sahife olsun"

Bugüne genişliğinde yakalanmış oldukları mezalim bulunduğunu laflarına ekleyen Erol Bilecik, "Geçtiğimiz yıllarda yitirmiş olduğumuz, bu açıdan söylemiş olduğumuz noktalar nedeniyle puanlar var. Bunların bundan böyle olmaması gerekir. Türk futbolu düşüncesince de, hakemler düşüncesince de elleme birlikte sahife olsun. Derbiye bununla da bakılması gerektiğine inanıyorum. ‘Haydi Fenerbahçe!' diyen her insana canıyürekten esenleme ve sevgilerimi iletiyorum. İnşallah alışveriş akşamı 19.00'da başlayıp 21.00'da sona erecek bu derbide de yengi inşallah bizim camiamızın olsun" açıklamasını yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler