USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bakasetas: 'Takımın hedefleri için yaşayan ve bunun için mücadele eden bir kişiyim'

Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Anastasios Bakasetas, takımın hedeflerini gerçekleştirmesi için yaşayan, bunun için mücadele eden bir tanesi bulunduğunu belirterek, bu zaman ehemmiyetli başarılar hedeflediklerini söyledi.

Bakasetas: 'Takımın hedefleri için yaşayan ve bunun için mücadele eden bir kişiyim'
14-10-2021 21:34
Çocukluk hayalini gerçekleştirmiş hevesli bir topçu bulunduğunu tamlayan Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Bakasetas, bordo-mavili kulübün komünikasyon araçları merkezine mülakat vererek hedeflerini ve düşlerini anlattı.

Bu senenin kendileri için aşırı ehemmiyetli bir vakit bulunduğunu tamlayan Bakasetas, "Bu sezonun böylece ehemmiyetli başarılar kazanmayı hedefliyoruz. Öncelikli gayem rastgele bir devir o başarıları kazanabilmek olacak. Trabzonspor taraftarlarına o mutluluğu verebilmek istiyoruz. Sezon böylece daima bu arada abat gelişmek ve bu hedefleri bu arada gerçekleştirebilmek istiyoruz" dedi.

Yunanlı futbolcu, gelecekle ilgilendiren hedefleriyle ilgilendiren şekilde ise şunları söyledi:

"Eğer bu hedefler gerçekleşirse ve işler istediğimiz kabilinden giderse, şayet Trabzonspor da benden ehemmiyetli bir üstünlük sağlayacak olursa elbette ki Avrupa'nın ehemmiyetli takımlarından birinde oynamayı hedefleyebilirim. Çünkü aktör şekilde ve bir insanoğlu şekilde rastgele bir devir limitlerini görmeyi deneyen, limitlerinin neresi bulunduğunu öğrenmeye etkin birisiyimdir. Dolayısıyla da şayet pakt benden bir üstünlük sağlayacaksa ve bu arada başarılar kazandıktan sonradan ego de Avrupa'nın ehemmiyetli kulüplerinden birinde oynamayı istiyorum. Ancak rastgele bir devir bahsettiğim kabilinden ego bu kulübün bana verdiği rastgele bir şeyden ötürü bu kulübe müteşekkirim. Şu an Trabzonspor' da olmaktan ötürü da aşırı mutluyum fakat söylediğim kabilinden işler istediğimiz kabilinden giderse rastgele bir nesne dobra giderse ego de hakeza bir fırsatı deneyebilirim" dedi.

"Takımın hedefleri için yaşayan biriyim"

Futbolla yaşayan, rastgele bir devir futbolu, elan iyi kesinlikle olabilirim sanarak düşenin biri şekilde kendini tanımlayan doyurmak futbolcu, "Hırslı, meydan içinde, antrenmanda yahut rastgele bir nerede olursa olsun elinden gelenin en iyisini hazırlamaya çalışan, takımın hedeflerini yapmak için yaşayan ve bunun için mücadele eden biriyim. Benim gayem rastgele bir devir tashih etmek ve daima bu hedef için uğraşırım" halinde konuştu.

"Kendimi Trabzon şehrinden biri kabilinden hissediyorum"

Yunan futbolcu, Trabzon'da alışamadığı ve ya beğenmediği bir şeyin olmadığını da belirterek, "Çünkü ego de kendimi Trabzon şehrinden biri kabilinden hissediyorum. Buraya geldiğim önce andan itibaren müşterilerini aşırı elan iyi anlayabiliyorum. Çünkü benzeşim özelliklere cemaat bir kişiliğe sahibim. Burada insanoğlu az buçuk elan normalden elan çabuk sinirlenebiliyorlar ayrıca sinirlenmeleri için rastgele bir hastalık olmasa bile menfaatlerini çabucak aşırı sinirlenmiş bulabiliyorlar. Bunun gerçekte iklim durumuyla ilgili bulunduğunu düşünüyorum (Gülüyor). Çünkü çabucak iklim güneşliyken çabucak bambaşka bir iklim durumuyla karşılaşabiliyorsunuz. Bunu anlayabiliyorum gerçekte ego de hakeza birisiyim" ifadelerini kullandı.

"Her şeyi sınırlarda, limitlerde yaşam sürmeyi dost birisiyim"

Trabzon'da şahısların tutkularıyla yaşadığını tamlayan 28 yaşındaki futbolcu, "Şehrin ortamında dolaştığınız devir Trabzonspor'un doyurmak olup olmadığını anlayabiliyorsunuz. İnsanların yüzündeki o ifadelerden Trabzonspor'un kazanıp kazanmadığını görebiliyorsunuz. Bazı senelerde ihtimal gereğinden bir tomar tepkiler verebiliyorlar. Ben de hakeza biriyim aslında. O nedenden dolayı on paralık yabancılık çekmiyorum. Bunun bir dava oluşturmadığını düşünüyorum. Çünkü rastgele bir şeyi sınırlarda, limitlerde yaşam sürmeyi dost birisiyimdir. Trabzon insanının da hakeza bulunduğunu düşünüyorum. Hem mutluluğu hem ihtimal de siniri, öfkeyi birlik anlamıyla sınırlarda ayrıca sınırların da ötesinde yaşayabiliyorlar. Ancak söylediğim kabilinden bunu garipsemiyorum. Hatta ego de hakeza biri olduğum için adaptasyonum dair da asistan bulunduğunu düşünüyorum hakeza unsurların" sanarak konuştu.

"İlk anda aklıma mevrut bir kişi yok, ihtimal James Rodriguez adını verebilirim"

Bakasetas, aldatmaca seçimi şekilde ise kendini James Rodriguez'i andıran gördüğünü tabir ederek, "Sorunuzun önce anda yanıtı az buçuk zor. Çünkü düşündüğümde önce anda aklıma mevrut bir kişi yok, ihtimal James Rodriguez adını verebilirim. Tamamen benzemesek de söylediğim kabilinden onun haricinde öz tarzıma andıran bulduğum önce anda aktör şekilde aklıma biri gelmiyor" açıklamasında bulundu.

Yunan futbolcularının çoğunun Türkiye'de doyurmak bulunduğunu dile getiren Bakasetas, "Ben bunu kültürümüzdeki kuma noktalara bağlıyorum. Çünkü ekin şekilde birbirine andıran dü ülkeden bahsediyoruz ve Yunan oyuncularımız buraya geldiklerinde uyarlanmış olmalarında rastgele bir başağrısı yaşamıyorlar. Kültürün gerçekte az elan tamamını bildiklerinden ötürü elan çabuk biçimde buraya uyarlanmış olabiliyorlar. Bütün Yunan oyuncularla enformasyon halindeyim ve hepsinin de burada olmaktan ötürü aşırı bahtiyar olduklarını söyleyebilirim. Hepsi hem taraftarlardan şişman bir yârenlik görüyorlar bununla birlikte bu arada çalışmış oldukları hocalarından ve ekip arkadaşlarından gördükleri bu yârenlik ve desteğin karşılığını verebilmeye çalışıyorlar" halinde konuştu.

"Abdullar Avcı, meydan ortamında bana hürriyet verdi"

Yunan futbolcu, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın meydan bünyesinde namına hürriyet verdiğini belirterek, "Burada olmamın en ehemmiyetli nedenlerinden biri de kendisi. Çünkü benim burada olmamı hakkıyla talip kişilerden biri kendisiydi. Geldiğim önce andan itibaren hem bana tutum türü hem bana konuştukları ve ayrımsız biçimde de meydan ortamında bana verdiği hürriyet ve bana verdiği inanma yardımıyla doyurmak olabildiğimizi düşünüyorum. Aslında elhak neticeler ve elde ettiğimiz başarılarda Abdullah Avcı'nın başarısını ve bu arada kazandığımız başarıları yegâne başına tabir edebiliyor. Ancak çaker elbette ki hem para aktarımı sürecimde bununla birlikte şu an bu arada çalıştığımız bu ortamda hocamıza teşekkürname etmeliyim. Aslında meydan ortamında ihtiyacım bulunan şeyleri bana verdi. Saha içerisindeki hürriyet bununla birlikte o verdiği bana inanma yardımıyla iyi bir düzentileme ortamı yakaladığımızı düşünüyorum. Geldiğim önce andan itibaren de bana daima ısıdam ve andıran davrandı kendisi" niteleyerek laflarını tamamladı.

Gökmen Şahin

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler