USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ali Koç: 'Rakipler, bizim başımıza gelenleri yaşasalar İstanbul’da kıyamet kopuyordu'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kasımpaşa maçının arkası sıra konuştu. Hakem kararlarıyla ait yerine bugüne derece en aşırı canı yanan kulübün Fenerbahçe bulunduğunu kail Ali Koç, “Rakipler, bizim başımıza gelenleri yaşasa, İstanbul'da kıyamet kopuyordu” derken, takım?

Ali Koç: 'Rakipler, bizim başımıza gelenleri yaşasalar İstanbul’da kıyamet kopuyordu'
03-10-2021 20:09

Süper Lig'in 8. haftasında branşında Kasımpaşa'yı 2-1 aşınmış fail Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, karşılaşmanın arkası sıra matbuat çalışanlarının sorularını yanıtladı.

Milli araya şef girmenin ehemmiyetli bulunduğunu anlatım ederek laflarına başlamış bulunan Ali Koç, “Geçen sene de 7. hafta liderlik. Ama ondan sonradan müşterek nebze baş aşağılık gitmeye başladık. Gerek şanssızlık, lazım ağır yargıcı hataları oldu. Hatırlarsanız Konyaspor maçında Pelkas'ın golü verilmemişti. Milli araya şef girmenin tadı ayrıdır fakat biraz vites artırmamız gerekiyor. İnanıyorum ki kol birbirine alıştıkça, şimdikiler takıma alıştıkça, hacısı hocası hocaya alıştıkça elleme gideceğimize şüphem yok. Allah bizi kaza, bela, sakatlıktan korusun. Sağlam müşterek kadroyla bitmeme ettiğimiz düşüncesince şampiyonluğu sonuna derece zorlayacak kapasitemiz var.

Taraftarımıza aşırı teşekkürname ediyorum. İyi günde, çirkin günde yanımızda olduklarını Olympiakos maçında gösterdiler. Her şeyin en iyisini doğruluk ediyorlar. Zaman devir karşılaşma istedikleri kabil gitmediklerinde birtakım aktörleri yuhalamalarını anlıyorum fakat onama etmem beklenen değil. Biz kazanacaksak onlardan alacağımız güçle bitmeme edeceğiz. Desteğe bitmeme etmelerini hem futbolda bununla birlikte öbür branşlarda istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Tam kendisine dilek ettiğimiz noktada değiliz”

Şu anne derece akıllıca yolda olduklarını anlatım fail Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Doğru yolda olduğumuzu söylüyorum fakat dilek ettiğimiz futbola yaklaştık, birlik orada değiliz. Maçları kazanıyoruz fakat bundan ahir süreçte maçları henüz şen ve henüz demir skorlarla kazanmamızı diliyorum. Bunu meydana getirecek güce sahibiz. Gerek Samandıra'da gerekse de gittiğimiz deplasmanlarda elleme müşterek iklim yakaladık.

21-22 bin bilet bey hakkımız var. İnşallah bu rakamlar yükselir. Bugün 20 bine benzeyen lehtar vardı. İlk haftalarda 8-10 bin insana oynuyorduk. Biz en azından maksimuma yaklaştık fakat öbür statlarda görüyorum ki aşırı müşterek tomar boşluklar var. Ben birlik tersini düşünüyordum. 1,5 sene sonradan statlara atak edilir niteleyerek düşünüyordum. En azından bizim statta ibre ful kapasiteyi görmüş durumda. İnşallah federasyon kapasiteyi yüzdelik 60, 70'e çıkarır. Futbol taraftarla elleme oluyor” niteleyerek konuştu.

“Bizim yaşadıklarımızı yaşasalar, İstanbul'da kıyamet kopuyordu”

Hakemlerin kararlarıyla ait sorulan suali yanıtlayarak laflarını sürdüren Ali Koç, “Kendimle tartışıyorum, kendimle aykırı düşünce içindeyim yargıcı mevzusuna girip girmeme konusunda. Ama bizim de sabrımızın müşterek noktası var. Biz yönetime geldikten sonra, burada konuşacak ve yakınma edecek müşterek kol varsa, açıkça boşluk bu Fenerbahçe'dir. Bizim güzeşte sene en çirkin hesapladığımızda 10-12 puanımız gitti. Hakkımız yendi. Biz de devir hin sesimizi çıkardık, ‘Az konuşuyorsunuz, masaya sumsuk vurmuyorsunuz' niteleyerek eleştirildik.

Bizim yoğurt yiyişimizin hakeza bulunduğunu söylemiştik. Ama bizim başımıza gelenler, bugün sistemli biçimde yargıcı üstünden idrak yapmaya etkin takımların başına gelseydi, bugün İstanbul'da, Türk futbolunda kıyamet kopuyordu. Kendinize bulunan ve nahak yere bulunduğunu düşündüğünüz mevzular oluyorsa, rakibinizin de hakkının yendiğinde konuşmanız gerekir. Tek cepheli olmaz. Fenerbahçe olarak, ilkin müşterek rakibimizin sistemli şekilde, güzeşte sezonun sonlarına akıllıca maçlarına tayin edilen hakemler üstünde ihdas kılmak istedikleri baskı, gerekse de şampiyonluğa oynayan rakiplerinin maçlarında idrak oluşturmaları kimsenin bakış açısından kaçmıyor.

Geçenlerde müşterek kulübümüz de bu mevzuyla ait izah yaptık. Biz bundan hakeza bunları durgun kendisine karşılamayacağız. Olay tribünlere oynamaksa, bizim de bahis konusu kulüpten henüz müşterek tomar taraftarımız var. Bizim de sorumluluklarımız mevcut fakat ağzımızdan çıkan sözlere lazım ben, gerekse de yöneticilerimiz nazarıitibar eylemek zorunda. Evet bizler hakemlerden yakınma ediyoruz, seviyeleri aşırı henüz yükseğe çıkarmaları gerekiyor. Sadece 90 dakikadan bahsetmiyorum, VAR'daki performansa derece yükseltilmesi gerekiyor performansların.

Atamalar 1-2 ferdin dü dudağı ortada olmasın. Hatta ego müşterek etap henüz öteye gideyim, ad çekme çekimiyle yargıcı atansın. Herkes yakınma ediyor, biz de mutlu değiliz. Burada Sivasspor ile karşılaşma yapıyoruz, 12 dakika karşılaşma durdu, 7 dakika karşılaşma uzadı. Biz başımıza gelenlerden yakınma etmiyoruz fakat bu rakibimiz henüz başına müşterek nesne gelmeden olabilecekleri öngörüp müstehcen biçimde bu vakaları gündeme getirmeye başladı. Geçen sene isteklendirme şikesi imasından müşterek hakemin, Fenerbahçe ile ait şirketlerde çalışıyor olmasıyla ait müşterek güruh lakırtı ettiler. Tamam da bizim burada 4-3 yenildiğimiz maçta ve esbak oynanan Beşiktaş-Sivasspor maçında Josef'in meydana getirdiği dünyanın rastgele müşterek durumunda al kart. O devir da ‘Bizim hakkımız mağlup etti fakat rakibin de hakkı yendi' diyeceksin. 2 haftadan başladılar.

Herkesin ceza vuruşu söylediği pozisyonda caba bizlere dokundular. Artık dursunlar. Durmazlarsa biz de bambaşka mevzulara dönüşmek zorundayız. Bu defa de hacısı hocası kaybeder. Hepimiz söylemlerimize nazarıitibar edelim. Bir ferdin gayriihtiyari konuşmasına bakacak insanoğlu değilim fakat bu sistemli duruma geldi. Bakalım ulusal arada neler söylenecek” açıklamasını yaptı.

“Berisha ve Rossi aşırı cin fikirli oyuncular”

Yeni transferlerden beklentilerin efdal bulunduğunu kail Ali Koç, “Onlar da bunu etap basamak namına getirecekler. Ama ne hikmetse Fenerbahçe'ye gelen santrforlar, henüz sonradan gittiklerinde bambaşka müşterek noktaya ulaşıyorlar. Bunu ne ile açıklayacağım bilmiyorum. Berisha'nın hemen attığı gol değil, meydana getirdiği edisyon ve attığı boşluk paslar önemli. Berisha ve Rossi aşırı cin fikirli oyuncular.. Hocamızın dü önceliği vardı transferde. Zeki olacak ve ‘Pır pır' niteleyerek deyim ettiğimiz aktör olacak demişti. Hareketli ve 90 dakika toprak muhavvil oyuncular istemişti. Bu 2 aktör da bu janr futbolcular. İnşallah hakeza bitmeme ederler” dedi.

Mesut Özil ve Teknik Direktör Vitor Pereira ortada maslahat bulunduğu yönündeki iddialar kendince da mütekellim Koç, “Fenerbahçe'nin büyüklüğü ve pozisyonu gereği bizde daima müşterek kargaşa ortamı oluşturulmaya çalışılıyor. Ben bunu Mesut'a da hocaya da söyledim. Hocanın en iri imgesel Mesut'un önderliğinde Perşembe haset pik çıkmaktı.

Mesut'un en iri hayali, Avrupa'da kendisini esasen göstermekti. Ama olmadı, zira hastalandı. 2 güneş önce Pelkas da hastalandı. Ama Pelkas yetişti maça, ne efsus ki Mesut yetişemedi maça. Mesut buraya, 7 sene sonradan Fenerbahçe'yi böke meydana getirecek bulunan kadronun kaptanı kendisine geldi. Mesut'tan Arda'ya derece dört başı mamur futbolcular bu takımın ehemmiyetli müşterek değeridir” niteleyerek konuştu.

“Kim'i 1 sezondan müşterek tomar tutabilirsek ne ala”

Genç oyunculardan Ferdi Kadıoğlu'ndan aşırı mutlu olduklarını ve bu futbolcunun sözleşmesiyle ait tarihi ulaşınca gerekenin yapılacağını kail Ali Koç, Kim Min Jae'nin sözleşmesindeki ek süre maddesi iddiaları ile ait kendisine da “Kim Min Jae'nin ve ya rastgele müşterek futbolcumuzun ticari peçe bulunan kontrat maddelerini açıklamayacağım. Fenerbahçe taraftarı ide etmesin, Kim evren çapında müşterek topçu ve onu 1 seneden müşterek tomar burada tutarsak ne ala. Şu anda yüzdelik 60, 70'le oynuyor” niteleyerek laflarını tamamladı.

İLGİLİ HABER
Vitor Pereira: Toplamda 10 pot yaşadık fakat biz gine ligde lideriz Vitor Pereira: 'Toplamda 10 pot yaşadık fakat biz gine ligde lideriz'
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler