USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Alexandru Maxim: 'Daha istikrarlı olmamız gerekiyor'

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 10. haftasında alanında oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Gaziantep FK'nın kuzey oyuncusu Alexandru Maxim, Giresunspor maçında 3 puanı hedeflediklerini ve galibiyetlerle istikrar yakalamaya çalışacaklarını söy

Alexandru Maxim: 'Daha istikrarlı olmamız gerekiyor'
22-10-2021 13:29
Avusturya'daki dinlenme kampı sürecinde sakatlanan ve sahalardan 7 hafta süresince ırak küsurat Gaziantep Futbol Kulübü'nün tecrübeli oyuncusu Alexandru Maxim, Süper Lig'in 10. haftasında alanlarında oynayacakları Giresunspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Rumen aktör Maxim, Giresunspor müsabakasını kazanarak istikrarlı birlikte biçimde yengi serisi tespit etmek istediklerini belirtti.

“Daha istikrarlı olmamız gerekiyor”

İstikrar yakalayarak elan birlikte tomar benek edinmeyi hedeflediklerini dile getiren kırmızı-siyahlı oyuncu, “Öncelikle şu anne denli topladığımız puanlardan elan fazlasını toplayabilmek isterdik. Ancak ne eyvah ki birtakım maçlarda güzel oynamamıza karşın doğruluk ettiğimiz puanları alamadık. Hak ettiğimiz puanlardan elan azını alabildik. Bazı çirkin oynadığımız maçlar da oldu. Şu anda ekip şekilde oldukça odaklanmış, güzel birlikte biçimde çalışıyoruz. Hatalarımızı düzeltmeye çalışıyoruz. Daha istikrarlı olmamız icap ettiğini düşünüyorum. Eğer elan istikrarlı olabilseydik şu anda değişik şeylerden konuşuyor olurduk. Hedeflerimize iktiran etmek ve istikrarı temin etmek hesabına elan güzel birlikte biçimde çalışıp, bunu da sahada göstermemiz gerekiyor” dedi.

“Yaşadığım günah süreci benim düşüncesince aşırı zorluydu”

Zor birlikte günah süreci geçirdiğini ve süreci güzel birlikte biçimde atlattığını kail Maxim, “Yaşadığım günah süreci benim düşüncesince aşırı sıkıca birlikte süreçti. Avusturya kampında sakatlıktan sonraları etraflıca birlikte müddet takımdan ayrı kaldım. Ben elan önceki bu denli etraflıca birlikte müddet sahalardan ırak kalmamıştım. Bu sebeple bu denli etraflıca müddet sahalardan ırak kalmaya öğür bir tanesi değilim. Bu fasıl benim aşırı sıkıca ha ancak bu süreci en güzel biçimde atlattığımı düşünüyorum.

Geçtiğimiz hafta benim sakatlıktan ahir ikinci maçımdı. Yavaş aheste biçim grafiğim yükselecektir. Ben de elhak biçim grafiğimin yükselmesine odaklandım. Böylelikle takıma oldukça dayanak noktası olmaya çalışacağım. Sahada Maxim'in olup olmaması aşırı ehemmiyetli değil. Burada hakkıyla aşırı nitelikli birlikte aktör grubu var. Buradaki hepsi skoru değiştirebilecek niteliklere ehil ve her insanın takıma katkıda bulanacağı birlikte şeyler var. Benim ferdî manada sahalara yeniden dönmemden çoğalma takımın performansını düşünmemiz gerekir. Çünkü ekip performansımızı birlikte an önceki yukarılara çıkartmamız lazım. Ben ferdî performansımı arttırmak düşüncesince muktezi emekleri yapıyorum ve hazırlamaya da bitmeme edeceğim” ifadelerini kullandı.

“Üst fazladan puanlar alarak mahsus birlikte istikrar temin etmek istiyoruz”

Giresunspor maçında 3 puanı almaya çalışacaklarını ve yengi serisi yakalayarak istikrar sağlamayı hedeflediklerini dile getiren Alexandru Maxim, “Bizim düşüncemize gereğince rakibimizin Giresunspor, Galatasaray, Fenerbahçe yahut Beşiktaş olmasının birlikte önemi yok. Rakibimiz ki olursa olsun sahaya çıkıp o karşılaşmada 3 puanı kabul etmek düşüncesince savaş ediyoruz. Daha önceki de dediğim üzere mahsus birlikte istikrar yakalamamız gerekiyor. Eğer 3-4 karşılaşma kazanırsak bu ekip aşırı elan değişik şeyler gösterebilecektir. Rakibimiz bu hafta Giresunspor olabilir, onlara hürmet gösteriyoruz. İstikrarı soruşturma gayemizden çevre rakibimizin Giresunspor yahut apayrı ekip olması bizim düşüncesince ayırt etmiyor. Biz bu pik 3 benek kabul etmek düşüncesince çıkacağız ve galibiyetlerimizi birlikte tradisyon durumuna bildirmek istiyoruz. Üst fazladan puanlar alarak mahsus birlikte istikrar temin etmek istiyoruz” halinde konuştu.

“Burada olmaktan çevre aşırı mutluyum”

3 sezondur Gaziantep FK forması giyen Maxim, burada olmaktan çevre bahtiyar bulunduğunu ve topçu şekilde geliştiğini belirterek, “Zaman burada hakkıyla aşırı acele geçiyor. Ben burada kendimi güzel hissediyorum ve burada olmaktan çevre aşırı mutluyum. Takım içinde aşırı güzel arkadaşlıklar edindim. Burada topçu şekilde aşırı geliştiğimi düşünüyorum ve bu yolda da bitmeme etmeye çalışacağım. Şu anda aklım sakatlığımın peşi sıra ağız ağıza burada diyebilirim. Taraftarlarımız, kulüpteki personellerimiz elhasıl buradaki hepsi hakkıyla bizlere aşırı güzel davranıyor. Herkes bizlere araştırma görevlisi olmaya çalışıyor. Bu vaziyette bizi hakkıyla aşırı bahtiyar ediyor. Burada olmaktan çevre aşırı mutluyum” sanarak konuştu.

Ahmet Demir - Said Vakkas Yağcı

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler