"İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye" Sakarya'dan başladı

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İnan, "Cumhurbaşkanım, Türkiye'deki tüm il ilçe ve mahallelerde gerçekleştireceğimiz 'İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye' programlarıyla 2023'te gençlerden en fazla oy aldığımız seçim olacak." dedi.

Politika - 2 yıl önce

Sakarya

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, "Sözümüz olsun Sayın Cumhurbaşkanım, Türkiye'deki tüm il ilçe ve mahallelerde gerçekleştireceğimiz 'İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye' programlarıyla Haziran 2023'te gençlerden en fazla oy aldığımız bir seçim olacak. İnşallah bu seçimde AK gençlik tek dokunuşla sandığa mührünü vuracaktır." dedi.

Serdivan Spor Salonu'nda düzenlenen İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye Gençlik Buluşması etkinliğinde konuşan İnan, Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Erdoğan'ın 1,5 yılda 24 gençlik buluşmasında gençlerle bir araya gelerek talepleri, şikayetleri ve önerileri dinlediğini belirten İnan, hemen akabinde yurtlardaki internet kotasının artırılması, bedelli askerliğin kapsamının genişletilmesi, öğrenci affı, yaz aylarında KYK yurtlarında gençlerin ücretsiz konaklaması, yurt kontenjanlarının artırılması ve öğrenim kredilerinin geri ödenmesinde sadece ana paranın alınması gibi birçok hususu neticeye ulaştırdığını kaydetti.

İnan, zaman zaman "Gençler hükümete ve Cumhurbaşkanına güveniyor mu?" diye kendilerine sorulduğunu dile getirerek şöyle konuştu:

"Bu soruyu soranlara Sakarya'nın en büyük kapalı spor salonunu hınca hınç dolduran gençlerimiz cevap vermiştir. Sayın Cumhurbaşkanım bu salonda bulunan tüm gençler 25 yaş altı. Sizden önce, AK Parti'den önce bu salonda bulunan genlerin seçilme hakkı yoktu. Asıl şimdi biz onlara soralım, gençler seçilme yaşını önce 30'dan 25'e sonradan da 18'e indiren lidere mi güvenir yoksa her defasında seçilme yaşı düşürülürken buna karşı duran Cumhuriyet Halk Partisine mi güvenir? Gençler son 20 yılda ekonomiden sanayiye, sağlıktan ulaşıma Türkiye'yi bir üst lige taşıyan Recep Tayyip Erdoğan'a mı güvenir, yoksa her yatırımın önünde takoz olan muhalefete mi? Ülkemizi küresel sistemde oyun kurucu pozisyonuna taşıyan ve dünyanın saygı gösterdiği bir ülke haline getiren Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a mı güvenir, yoksa Batı'nın gönüllü taşeronluğunu yapmaya talip muhalefete mi güvenir? Tüm çalışma arkadaşlarından genel merkezdeki genel başkan yardımcılarına, parlamentodaki milletvekillerine ve bakanlık kadrolarına kadar her merhalede gençliği yol arkadaşı yapmış Recep Tayyip Erdoğan'a mı güvenir, yoksa sadece gençleri istismar ettikleri bir ideolojinin bekçileri, emanetçileri olarak gören muhalefet partilerine mi?"

Gençlerin Erdoğan'a güvendiğini vurgulayan İnan, "Dün de olduğu gibi bugün de Recep Tayyip Erdoğan'a güveniyor. Önümüzdeki seçimlerde ilk defa oy kullanacak 6 milyon gencin desteğiyle Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden başkan yapacak, AK Parti'mizi yeniden rekor oyla iktidar yapacağız. Sözümüz olsun Sayın Cumhurbaşkanım, Türkiye'deki tüm il ilçe ve mahallelerde gerçekleştireceğimiz 'İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye' programlarıyla Haziran 2023'te gençlerden en fazla oy aldığımız bir seçim olacak. İnşallah bu seçimde AK gençlik tek dokunuşla sandığa mührünü vuracaktır." ifadesini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Azerbaycan Arap Birliği Zirvesi’ne onur konuğu olarak davet edildi

2022-09-23 03:01 - Dünya

İsrail Başbakanı Lapid’den İsrail-Filistin ihtilafında iki devletli çözüm çıkışı

2022-09-23 04:00 - Dünya

Muğla Ula'da çıkan orman yangını söndürüldü

2022-09-23 04:01 - Gündem

Suriye kıyılarında göçmen botu bulundu: 34 ölü

2022-09-23 04:59 - Dünya

Çavuşoğlu'ndan BM haftasında New York'ta diplomasi trafiği

2022-09-23 08:01 - Dünya

Japonya, ABD ve Güney Kore, Asya-Pasifik'te statükonun değiştirilmesine karşı

2022-09-23 08:59 - Dünya

"Işık hadisesi"ni izlemek için sabah namazında bir araya geldiler

2022-09-23 09:01 - Gündem

EPDK, vergi kaçıranların lisansını yönetmeliğe başvurmadan iptal edebilecek

2022-09-23 10:00 - Ekonomi

Ukrayna’daki ayrılıkçı yönetimler Rusya’ya katılmak için referandum düzenliyor

2022-09-23 10:02 - Dünya

Antalya'nın Kaş ilçesindeki yangın kontrol altına alındı

2022-09-23 11:00 - Gündem

İlgili Haberler

Borçların yapılandırılması teklifine depremlerin etkilerinin giderilmesine yönelik maddeler eklendi

03:05 - Politika

YTP Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz: 'Seçimlerin ertelenmesi için YSK‘ya başvuracağız'

00:05 - Politika

Bakan Çavuşoğlu: 'Gelecek hafta Moskova’da teknik toplantı için Rusya’dan davet aldık'

14:06 - Politika

Türkiye, İsrail'in Batı Şeria’da artan saldırı ve şiddet eylemlerini kınadı

05:05 - Politika

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Hatay’da su yok” iddialarına yanıt verdi

08:06 - Politika

Günün Manşetleri

İklim değişikliğiyle mücadelede TarımGES uygulamaları

13:07 - Ekonomi

Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi saat 15.00'e kadar hizmet vermeyecek

12:07 - Gündem

Bebeklerin gelişiminde uyudukları ortam büyük önem taşıyor

11:05 - Sağlık

Bugün hava nasıl olacak? 9 Mart 2023 hava durumu

10:06 - Gündem

Samsun açıklarında 3,8’lik deprem

10:05 - Gündem