Bakırköy Ata Spor Kulübü'nden İHA’ya iki ödül

Bakırköy Ata Spor Kulübü'nün düzenlediği 'Sporun Enleri 2022' töreninde ödüller sahiplerini buldu. Törende İhlas Haber Ajansı spor muhabiri Uygar Aydın; 'Yılın En İyi Spora Destek Veren Medya Mensubu', foto muhabiri Samet Yalçın da 'Yılın En İyi Foto Muhabiri' ödülleri

Spor - 1 yıl önce

Bakırköy Ata Spor Kulübü tarafından yapılan ve Bakırköy Belediyesi'nin desteklediği 'Sporun Enleri 2022' töreni İstanbul'da bir otelde gerçekleştirildi. Törende 2022 yılında Türk sporuna katkı sağlayanlara, ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarı elde eden sporculara, antrenörlere ve yöneticilere ödüller verildi. Törende spor müsabakalarında görev alan basın mensupları da unutulmadı.Törene Eski Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Talat Papatya, Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Adnan Polat, FIFA kokartlı eski hakem Cüneyt Çakır, TJK Yönetim Kurulu Üyesi Gülnur Gülerce, Teknik Direktör Yılmaz Vural, A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör, Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke katıldı.Öte yandan Mehmet Topal ve Rıza Kayaalp törene video mesaj göndererek katılım sağladı ve teşekkür etti.

Murat Başesgioğlu: “Bakırköy Ata Spor Kulübü gerçekten sıra dışı bir kulübümüz”

Ödül töreni öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Eski Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, “Bakırköy Ata Spor Kulübü gerçekten sıra dışı bir kulübümüz. Su sporları gibi çok zorlu branşlarda hem milli takıma oyuncu kazandıran hem de dünya şampiyonalarında ülkemizi gururla temsil eden sporcular çıkardılar. Bunu çok zorlu şartlarda yaptıklarını da biliyorum. Kulüp yönetimini yürekten tebrik ediyorum. İnşallah bundan sora da bu başarılar devam edecektir. Büyük şehirlerde spor kulüpleri bir sığınaktır. Her türlü kötülüğün kol gezdiği bu devirlerde kötülüklerden koruyacak, ruh ve beden sağlığını sağlayacak limanlardır. Sayılarının artması gerekiyor. Yerel yönetimin çok büyük destek olması lazım” diye konuştu.

Sait Babaoğlu: “Bakırköy Ata Spor Kulübü yeri geldi imkansızlıklardan başarı çıkardı”

Bakırköy Ata Spor Kulübü Kurucu Başkanı Sait Babaoğlu, duygularını şu cümlelerle aktardı:“Ömrünü spora adamış biri olarak yaşanabilecek heyecanlardan birini yaşıyorum. Türk sporunun birçok aşamasında görev alma onuru yaşadım ama bu, bunların hepsinin taçlandırılmasıydı. Bakırköy Ata Spor Kulübü yeri geldi imkansızlıklardan başarı çıkardı. Geçtiğimiz günlerde 2023 yılındaki hedefiniz ne diye sordum. ‘2023 Cumhuriyetimizin 100. Yılı. Biz Atatürk'ün ismini taşıyan bir kulübüz ve hedefimiz sadece altın madalya değil, kürsüye en az 2 tane Türk bayrağı çektirerek İstiklal Marşı'nı söyletmek istiyoruz' dediler. Bu sadece ülkemiz için değil, dünyada ilk olacak başarı. Allah onların yollarını açık etsinler. Bir günde 15-16 kilometre yüzerek hazırlanıyor çocuklarımız. Bisiklete binmiyorlar, koşmuyorlar, yüzüyorlar. Şu anda 3 kız, 3 erkek sporcu dünya şampiyonasında yüzüyor. En'e giden yola destek vermek adına çıktık yola. Buradaki amacımız sadece en değildi. Bu sene vefa içerikli olmalıydı. Türk sporuna adını altın harflerle kazımış insanlarımız var. Bize katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.”

Ahmet Murat Bülbül: “Cumhuriyet'in 100. yılında 3 kürsü hedefi koyuyorum”

Bakırköy Ata Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Ahmet Murat Bülbül de 2017 yılında başkanlık görevine geldiğini hatırlatarak, “O kadar güzel bir kulüp kurulmuş ki biz sadece koltukta şoförlük yaptık. Belediyenin çok destekleri oldu. Velilerimize ayrı teşekkür ediyorum desteklerinden dolayı. Günde 15-16 km yüzmek beni düşünürken yoruyor. Ben Cumhuriyet'in 100'üncü yılında 3 kürsü hedefi koyuyorum” dedi.Yılın Spor İnsanı ödülü; Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun olurken, Vefa Ödülü; Murat Başesgioğlu'na, Yaşam Boyu Onur Ödülü; Aziz Yıldırım'a, Türk Futboluna Üstün Hizmet Ödülü; Adnan Polat'a, Erkek Sporcusu Ödülü; Rıza Kayaalp'e, Kadın Sporcusu Ödülü; Buse Naz Çakıroğlu'na, Çıkış Yapan Kadın Sporcu Ödülü; Seren Ay Çetin'e, Özkan Sümer Özel Ödülü; Ahmet Ağaoğlu'na, Süleyman Seba Özel Ödülü; Rasim Kara'ya, Halit Kıvanç Özel Ödülü; İlker Yasin'e takdim edildi.Ata Spor Kulübü'nün yaptığı ödül töreninde İhlas Haber Ajansı Spor Servisi de iki ödül aldı. ‘Yılın En İyi Spora Destek Veren Medya Mensubu' İHA muhabiri Uygar Aydın, 'Yılın En İyi Foto Muhabiri' de İHA foto muhabiri Samet Yalçın oldu.

Sporun Enleri 2022 töreninde ödül alan isimler şöyle:Spor İnsanı Ödülü: Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem KasapoğluVefa Ödülü: Murat BaşesgioğluSpor İnsanı Ödülü: Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin BöcekSpor İnsanı Ödülü: Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr. Lütfü SavaşYaşam Boyu Onur Ödülü: Aziz YıldırımTürk Futboluna Üstün Hizmet Ödülü: Adnan PolatTürk Futbolu Kariyer Ödülü: Mehmet TopalTürk Futbol Hakemliğinde Kariyer Ödülü: Cüneyt ÇakırFutbol Takımı Ödülü: Ampute Millî Futbol TakımıTeknik Direktörü Ödülü: Osman ÇakmakKadın Futbol Takımı Teknik Direktör Ödülü: Necla GüngörSosyal Proje Ödülü: Türkiye Futbol Federasyonu TFF Fair Play / Adil Oyun ProjesiEn İyi Kadın Basketbolcu Ödülü: Tuğce CanıtezBasketbol Ümit Vaat Eden Sporcu Ödülü: Ecrin MartEn İyi Voleybolcu Ödülü: Tijana BoskovicVoleybol Takımı Ödülü: Halkbank Spor Kulübü (Erkek voleybol takımı)Erkek Sporcusu Ödülü: Rıza KayaalpKadın Sporcusu Ödülü: Buse Naz ÇakıroğluEn İyi Çıkış Yapan Kadın Sporcu Ödülü: Seren Ay ÇetinParalimpik Sporcusu Ödülü: Koral Berkin KutluSporda En Başarılı Eğitim Kurumu Ödülü: Okyanus KolejiÜmit Vaat Eden Sporcu Ödülü: Sude FidanJüri Ödülü: Derin ToparlakJüri Ödülü: Canberk BabaoğluJüri Ödülü: Türkiye Motosiklet FederasyonuJüri Ödülü: Türkiye Jokey KulübüJüri Ödülü: Yılmaz VuralJüri Ödülü: İshak AkbayJüri Ödülü: Tayfun TaşdemirÖzkan Sümer Özel Ödülü: Ahmet AğaoğluSüleyman Seba Özel Ödülü: Rasim KaraEn İyi Wellness & Spa Tesisleri Ödülü: Serdar ErgünEn İyi E-spor Tesisleri Ödülü: Yavuz KeleşEn İyi Yenilikçi Spor Tesis Üreticisi Ödülü: Elshan RasulovHalit Kıvanç Özel Ödülü: İlker YasinEn İyi Spor Kanalı Ödülü: TRT SporEn Renkli Spor Programı Ödülü: Hıncal Uluç ile Baş Başa-Ender BilginEn İyi Spor Programı Ödülü: Kırılma Anı - NTV Emek EgeEn İyi Spor Gazetesi Ödülü: Fanatik GazetesiEn İyi Web Sayfası Ödülü: Milliyet-SkorerEn İyi Spor Muhabiri Ödülü: Devrim ZengiEn İyi Kadın Spor Muhabiri Ödülü: Nergis AşkınEn İyi Spora Destek Veren Medya Mensubu Ödülü: İrfan YirmibeşEn İyi Spora Destek Veren Medya Mensubu Ödülü: Mustafa AkınEn İyi Spora Destek Veren Medya Mensubu Ödülü: Emrah OktayEn İyi Spora Destek Veren Medya Mensubu Ödülü: Uygar AydınEn İyi Spora Destek Veren Medya Mensubu Ödülü: Ayhan ŞensoyEn İyi Spora Destek Veren Medya Mensubu Ödülü: Murat AğcaEn İyi Spora Destek Veren Medya Mensubu Ödülü: Aybars HünalpEn İyi Kameraman Ödülü: Ali DanaşEn İyi Foto Muhabiri Ödülü: Elif ÖztürkEn İyi Foto Muhabiri Ödülü: Bahadır BeyarslanEn İyi Foto Muhabiri Ödülü: Raşit AteşEn İyi Foto Muhabiri Ödülü: Adem KabayelEn İyi Foto Muhabiri Ödülü: Samet YalçınEn İyi Foto Muhabiri Ödülü: Mesut Işık

Uygar Aydın - Samet Yalçın 

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

Haftanın Öne Çıkanları

Antalya'da bulunan çift başlı kaplumbağa yavrusu korumaya alındı

2022-12-16 18:07 - Yaşam

Yunanistan, Türkiye sınırına 250 sınır polisi yerleştirecek

2022-12-16 18:07 - Dünya

İstanbul'da kız çocuğunun cinsel istismarı iddiasına ilişkin davada yaş tespit raporuna ulaşıld

2022-12-16 18:09 - Gündem

Bakan Çavuşoğlu sel bölgesini ziyaret etti

2022-12-16 19:07 - Politika

Kumluca ve Finike'de selden etkilenenler için 7 milyon lira daha kaynak aktarıldı

2022-12-16 19:09 - Gündem

BM, Lübnan'daki Suriyelilerin yüzde 90'ının insani yardıma muhtaç olduğunu açıkladı

2022-12-16 19:09 - Dünya

Hakkari'de ekipler üs bölgesi yolunda 4 metreyi bulan karla mücadele ediyor

2022-12-16 20:06 - Gündem

Şırnak Valisi Bilgin: Gelecek yıl çok daha fazla kuyuyla üretim miktarını 25 bin varile çıkaracağız

2022-12-16 20:09 - Gündem

İran'ın Sistan-Beluçistan eyaletinde ülke yönetimine karşı gösteri

2022-12-16 20:09 - Dünya

PKK'lı teröristlerin katlettiği bebek ve çocuklar anısına Şırnak'taki anaokuluna kütüphane

2022-12-16 21:06 - Gündem

İlgili Haberler

FIFA Başkanı Infantino hakkındaki "özel uçak" soruşturma dosyası kapatıldı

12:06 - Spor

Milan, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final biletini aldı

08:06 - Spor

Hentbolda hedef 2024 Avrupa Şampiyonası finallerine katılmak

13:07 - Spor

Enner Valencia: 'Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız'

11:07 - Spor

Watford, Slaven Bilic ile yollarını ayırdı

04:05 - Spor

Günün Manşetleri

İklim değişikliğiyle mücadelede TarımGES uygulamaları

13:07 - Ekonomi

Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi saat 15.00'e kadar hizmet vermeyecek

12:07 - Gündem

Bebeklerin gelişiminde uyudukları ortam büyük önem taşıyor

11:05 - Sağlık

Bugün hava nasıl olacak? 9 Mart 2023 hava durumu

10:06 - Gündem

Samsun açıklarında 3,8’lik deprem

10:05 - Gündem